да
не
"Тукашните" Кои са те и колко?
https://www.facebook.com/groups/3805...eric&ref=notif
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Продължаваш да се правиш на луд или действително си такъв? И в другата стая ти писах, ще го повторя и тук - какво значи "трябва ли да има Система". Ти да не посредничиш на някоя социологическа агенция? Изписано е в Наредбата, че ще има система, значи ще има и ти ще се облажиш от това. Пусни си анкета колко ще е ефективна. Имам чувството, че видя вече парите в джоба си и се събуди от летаргията, която беше те налегнала и си починахме от теб за известно време. Абе ти верно не си акар, ти си бетер Церана, ако въобще знаеш 'що е туй.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
И как това известяване или проследяване ще опази пчелите и пчелните семейства от натравяне? (по името на темата и Наредбата)
ПП Не, че не знаеш или не можеш да го прочетеш, но да ти цитирам уикито:
Ефективността в най-общия смисъл показва отношението на постигнатия резултат спрямо поставената цел. Ефективността е свързана с целесъобразността на действията. Чрез нея се дава отговор на въпроса, дали се вършат „правилните“ неща. Тя не отчита разходите (енергия, труд, финансови средства), а само постигането на целта. Колкото степента на постигане на една цел е по-висока, толкова по-ефективни са действията и мероприятията.
Пак задаваш глупави въпроси. Известяване за какво? Някой някъде ще пръска и... Аз да хукна през глава да търся кой ще пръска, с какво ще пръска, защо ще пръска, точно кога ще пръска и прочие или да хукна през глава към пчели а да затварям семействата, защото ще се пръска, ама кога, с какво и т.н. Хипотетично - вали дъжд ден, два, три -бум sms утре ще ме пръскат - на бегом затварям семействата, акацията цъфти, обаче житото ще се пръска и то не само днес, ами три дни. Житото не е цъфтяща култура у ще се пръска цяла седмица и то с инсектицид. Е и акацията отиде. Ама имам си аз sms и съм предупреден, тъй че нямам право да се жалвам освен да ближа рани.
Няма да ме разбереш и сто и един примера да ти дам. Аз не желая да дублираш комуникационна компания, а спасение от натравяне на пчелите. Апропо имам идеална комуникация с земеделците покрай мен - обаждат ми се всеки път, а след тая прословута Система, спокойно могат да ме отсвирят, защото вече съм от слабата страна.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))