Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Другото го изтрих защото е супер несериозно.Не че това дето го оставих е баш сериозно Перо. Но подготовката на капани сега, за на пролет, е много сериозна работа.А дали ще ги сложиш сега на набелязаните места си е лично твой избор,все пак и синигерите,стърчи опашките,калдаринките и орехчетата трябва някъде да презимуват.А на пролет само махаш проядените стари пити и слагаш други,пръскаш с медена вода вътре ,мажеш с поразтопен прополис и чакаш,чакаш и пак чакаш. Ма, ти го знаеш това Перо,нали каза че си на ти с Боянския оракул,а той е спец по капаните. Гледам че пак е тук,ама нещо не пише и споделя.Да няма забрана от по–висшестоящ над него,оракула.
    Отдалеко, та да ти е леко И не си съвсем прав, зимата, питите молеца не ги яде и напролет нищо не сменям, само отварям прелките и ги почвам рояците!
    Е, те не винаги разбират, та се налага да им бая понякога
    А за Боянския оракул, какво да ти кажа? Разбран и смирен човек е и затова не пише, не че няма какво, но да не дразни колегите, че много станаха кибритлиите

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Отдалеко, та да ти е леко И не си съвсем прав, зимата, питите молеца не ги яде иА за Боянския оракул, какво да ти кажа? Разбран и смирен човек е и затова не пише, не че няма какво, но да не дразни колегите, че много станаха кибритлиите
    За лекото си прав на 1000%.А за проядените пити думата ми беше относно пиленцата,щото мойте капани са с отвор 35мм. и те ги приемат за тяхна къщурка с вкусна храна/особено старите черни пити.
    Молеца т.е. молцовата пеперуда стане ли 4–8 гр. заспива като мечките зимен сън докато се стопли.
    Разбрах те за момчето от Боянските ливади.И аз така мисля за него,смирено и любознателно момче. Поне така беше допреди 2–3 години ,докато все още можех да чета тука.Пък може и да се е променил,не е малко това време.
    А,ако не е тайна как им баеш на ройчетата които очакваш в капанчетата си? Интересно звучи.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    А,ако не е тайна как им баеш на ройчетата които очакваш в капанчетата си? Интересно звучи.
    Според обстоятелствата, но най-често с "Тайната съставка". Сега, надявам се разбираш, че няма как да кажа каква е тя, при положение, че е тайна

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Точно така Pero, не им издавай тайните пророчески.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    Точно така Pero, не им издавай тайните пророчески.
    Не смея бе човече, не че не искам!... Или пък беше обратното?
    А казах, а тия двамата убавци (дето са ти набили палците) са ме налазили и ми се овакантило мястото

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Не смея бе човече, не че не искам!... Или пък беше обратното?
    А казах, а тия двамата убавци (дето са ти набили палците) са ме налазили и ми се овакантило мястото
    Почва да ми мирише на секта,Перо!!!!????

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Почва да ми мирише на секта,Перо!!!!????
    По-скоро колегия Гоголе, пчеларска колегия, ти да видиш! Пълна с хора, които нямат претенции, че от тях започва и с тях завършва пчеларството в БГ. Сложили са ме на председателското място,
    хубави тостове съм бил вдигал, мъъъка ти казвам, ама някой трябва и това тегло да тегли

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •