Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 182

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    04.05.2012
    Пчеларски район
    Северно от София
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    до Декември имаш време и ще наваксаш
    Благодаря за предсказанието.Сбъдна се бързо.Миналата събота нямаше нищо,но днес направих сефтето и има много.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от varom Виж публикацията
    Благодаря за предсказанието.Сбъдна се бързо.Миналата събота нямаше нищо,но днес направих сефтето и има много.
    Дружбата ми с Боянския оракул явно има странични ефекти

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Дружбата ми с Боянския оракул явно има странични ефекти
    А ако не е тайна ,кой е този Боянски оракул? Знам за Боянската черква и стенописите и,но за този оракул чувам от теб. Ний старчоците за лек какво ли не правим вече.Ще му припалим по свещичка,ще му занесем дарове от сърце и ще го благословим до бога. А той да ни предскаже кое ще ни гътне–короната или машинката.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    А ако не е тайна ,кой е този Боянски оракул? Знам за Боянската черква и стенописите и,но за този оракул чувам от теб. Ний старчоците за лек какво ли не правим вече.Ще му припалим по свещичка,ще му занесем дарове от сърце и ще го благословим до бога. А той да ни предскаже кое ще ни гътне–короната или машинката.
    Тегава работа ще е, откакто Слънцето го изпепели. Иначе е на лесно място, щом знаеш Боянската църква. Това с даровете ми хареса, видимо имаш подход и ако успееш да осъществиш контакт + подходящия Армаган, няма начин да не ти помогне с каквото може, а то може да е и много, и малко. Зависи от индивидуалността и личните възприятия на всеки от нас, но при всички случаи, срещата ще я запомниш
    Този пост е редактиран от Pero Melifero; 02.11.2020 в 21:25. Причина: правопис blush;

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •