Море, напери са със солен паламуд и пак ще си говорим. Един път го бях гарнирал и с яйца, та едвам оцелях.
Море, напери са със солен паламуд и пак ще си говорим. Един път го бях гарнирал и с яйца, та едвам оцелях.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Перо, паламуда сам си поема солта,никой не му инжектира разсола.Сега,дали в солта е проблема или самото месо е без отговор досега.Очаквах бат Тянко да ти го обясни.Така че, не се чуди ако е купешки осолен да те накара да имаш такова чувство. Когато го употребявах преди сам си го осолявах и много внимавах. Въпреки всичко пак ставаше доста солен.
Когато една поговорка е синтезирана от много поколения преди нас,значи отразява истина. Затова не ги подлагам на съмнение и им вярвам и се съобразявам с тях. Така мисля аз,а всеки си шета на акъла и прави това което си пожелае.
Е паламуд, паламуд не съм ял от 2013 и не съм го готвил от тогава...
Къде може да бъде намерен пресен български паламуд или калкан?
Че какво има да познаваме? Пак нещо кауфландско
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Еееее, не можахте да познаете едно парче от крокодил.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))