Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Що бе Тянко го казваш със съжаление,че не е лефер? Зарганчето си е деликатесче,а лефера е тежка риба. Едно време на вълнолома между Равда и Несебър/сега там е к-са на М.Велчев и не можеш да припариш/ излизаха хубави заргани за скара. Но и този е добър,пък и тази бройка сега трудно се прави.За колко часа ги ловна и къде?Мисля да навестя приятелите от Бургас до Обзор за двайсетина дена,а си падам по риболова,та за това те питам.Имах едно местенце над потъналия кораб след Влас,към Елените ,ама вече го няма. Да ви е вкусно и приятно!
    Деликатесче е, но не колкото лефера. Знаеш, че трудно се намира. И в морето, и по пазара. Тази година в близост до Бургас най актуално място за риболов на зарган е крепостта Акра в Черноморец. Но там има повече хора отколкото на митингите в София. На Юг местата са си все едни и същи Агалина, Дюни, Царево и т.н.Тези са от Дюни. Иначе най добър улов сме правили до Нестинарка- 170 бр. за два дни.От тогава не си играя да мариновам зарган. Голямо раздаване и ядене беше, та ми втръсна!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Времето захладня и си приготвихме това:

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Image_6.jpg
Прегледи:      50
Размер:	79.2 KB
ID:	10571

Най-добрият пример за симбиоза между растителният и животинският свят са сармите.

П.П.
    Не поръчвайте филетирани късчета фини свински деликатеси в желирано чесново канапе.
    Пача е!
    Този пост е редактиран от julian103; 28.09.2020 в 10:04.
    Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Деликатесче е, но не колкото лефера. Знаеш, че трудно се намира. И в морето, и по пазара. Тази година в близост до Бургас най актуално място за риболов на зарган е крепостта Акра в Черноморец. Но там има повече хора отколкото на митингите в София. На Юг местата са си все едни и същи Агалина, Дюни, Царево и т.н.Тези са от Дюни. Иначе най добър улов сме правили до Нестинарка- 170 бр. за два дни.От тогава не си играя да мариновам зарган. Голямо раздаване и ядене беше, та ми втръсна!
    Тянко, искрено се надявам и най-сърдечно ти пожелавам, другия път като се видим, току-що да си наловил 1-2 кофи от тоя "гадния" лефер и да се омажем както си трябва, пък Гогол, да е жив и здрав, нека през това време да си похапва от деликатесния зарганец

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Тянко, искрено се надявам и най-сърдечно ти пожелавам, другия път като се видим, току-що да си наловил 1-2 кофи от тоя "гадния" лефер и да се омажем както си трябва, пък Гогол, да е жив и здрав, нека през това време да си похапва от деликатесния зарганец
    Амин! Дай Боже всекиму!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Море, напери са със солен паламуд и пак ще си говорим. Един път го бях гарнирал и с яйца, та едвам оцелях.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Море, напери са със солен паламуд и пак ще си говорим. Един път го бях гарнирал и с яйца, та едвам оцелях.
    проблема е в количеството на солта, не в паламуда винаги съм се чудил как успяват толкова сол да вкарат без да хрупа, още на първата хапка имам чувството че ще ми изхвръкнат очите

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    проблема е в количеството на солта, не в паламуда винаги съм се чудил как успяват толкова сол да вкарат без да хрупа, още на първата хапка имам чувството че ще ми изхвръкнат очите
    Перо, паламуда сам си поема солта,никой не му инжектира разсола.Сега,дали в солта е проблема или самото месо е без отговор досега.Очаквах бат Тянко да ти го обясни.Така че, не се чуди ако е купешки осолен да те накара да имаш такова чувство. Когато го употребявах преди сам си го осолявах и много внимавах. Въпреки всичко пак ставаше доста солен.
    Когато една поговорка е синтезирана от много поколения преди нас,значи отразява истина. Затова не ги подлагам на съмнение и им вярвам и се съобразявам с тях. Така мисля аз,а всеки си шета на акъла и прави това което си пожелае.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Перо, паламуда сам си поема солта,никой не му инжектира разсола.Сега,дали в солта е проблема или самото месо е без отговор досега.Очаквах бат Тянко да ти го обясни.Така че, не се чуди ако е купешки осолен да те накара да имаш такова чувство. Когато го употребявах преди сам си го осолявах и много внимавах. Въпреки всичко пак ставаше доста солен.
    Когато една поговорка е синтезирана от много поколения преди нас,значи отразява истина. Затова не ги подлагам на съмнение и им вярвам и се съобразявам с тях. Така мисля аз,а всеки си шета на акъла и прави това което си пожелае.
    Чистете го добре и не го осолявайте и гаранция няма да имате здравословни проблеми, поне не и заради него

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Че какво има да познаваме? Пак нещо кауфландско

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Еееее, не можахте да познаете едно парче от крокодил.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •