Лимонтузу е турската дума за винена киселина - "като лимон". Напоследък на пакетчетата си пише винена киселина поне в задължителния етикет за съдържанието. За да е лимонена, трябва да пише лимонена.
Лимонтузу е турската дума за винена киселина - "като лимон". Напоследък на пакетчетата си пише винена киселина поне в задължителния етикет за съдържанието. За да е лимонена, трябва да пише лимонена.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Здравейте! Днес открих няколко килийки с нещо, което е абсолютно черно на дъното им. Питата е нова, не е люпено пило, позалято е с нектар и само тези няколко килийки са черни. Троши се леко, като набит прашец е, само че черен. Дали не е обикновен прашец, заразен с гъби- аскосфера апис? А пък няма варивито пило, изхвърлено.....
Тъкмо сега цъфти...
Всички препоръчват смяна на майката с такава с по-добри хигиенни навици. Дали майка, произведена от маточник на болно семейство също ще е болна и нефелна???
В леки случаи семействата се справят, но в повечето случаи, ако не им се помогне постепенно си заминават/загиват. При произведена от тях майка нещата не се подобряват. В такъв случай е по - добре да се вземат радикални мерки и семейството да се премахне. Кошера да се обработи и да се засели с ново. По изгодно е отколкото да се хабят нерви, средства и време за оправяне на болното. Хубаво го давам този съвет, но рядко вземам горелката. Старая се да ги оправям, но това аз съм си го решил, че ми е от полза.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))