...Дай обратна връзка, нали и на теб ти подарих, но ти си алчен и ми поиска още...
Сериозно - това не е бизнес, защото сметката е "Взел Колю, дал Колю". Аз не съм егоист и това, което съм направил е било и е само и само да се опитам да помогна на колегите в нужда. Който ме познава, а има и такива сред форумниците, може да потвърди.
Дали работи - да, има полза от файдата.
Постовете ми били кисели - не съм сигурен, колко може да направиш разлика, между заядливи (кисели) постове и водевилни такива. Опитай се да ме опровергаеш с някое твое изречение със съдържание повече от 5 думи.
Пет пъти вече те цитирах. Начесано ли ти е егото вече![]()
Ники, ники, друго мнение имах за теб благодарение на изпусната " сламка " . Благодарен съм ти, но :
Първото ти изречение е лъжа и пълни глупости. Нищо не си ми подарявал и нищо не съм ти искал.
Грижата ти за бедните колеги при нужда ,я разправяй на баба злата, аз съм ти виждал бъркоча в ценовата листата на пч. център-Русе.
Работи ??? да ама друг път.
Кисели постове, ами това е много възпитано от моя страна. Истината е че незнаеш , какво пишеш. Дълъг и объркан изказ.Няма реакции, защото никой не разбра, какво искаш да кажеш.
пп.Май стнанаха не 5 думи, а цели 5 изречения. Дано си доволен и като се появиш тук, да не пишеш дивотии.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))