Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
това е друг проблем който засягаш ... че българина не може да играе в отбор, и стигаме пак до темата с добитъка, и да гледаме през хамута как навън играят в отбор
но "ПОВЕРВАЙ" ми, това е правилният път който са го измисли по големите от нас на вън, докато ние тук като дръгливи магарета упорито си държим да си вървим по сами в браздата
Я ме осветли за какъв отбор мислиш? Отбор ли е да гледаш да прекараш знаещите и можещите за да се изкараш велик? Ти като отборен играч с какво ще допринесеш на пчеларската общност? Какво предлагаш на другите? Нападки? Раздаване на акъл? Много пъти съм го писал.Най-лесно се дава това , което го нямаш.Извинявай, но до момента не виждам нищо конструктивно в това, което пишеш.Поредния мераклия за вожд ли си и с агресия и простотия се стремиш към върха?В света има два начина да се издигнеш в обществото.Единия е да покажеш с дела , че си нужен и полезен за другите.А втория който ми се струва , че си избрал е да се катериш по гърбовете и главите на другите.
Жалко! В началото предположих ,че името, което си избрал идва от Фаетон.(Герой от Древногръцката митология.) Явно с оглед на написаното, името произлиза от каруца за превоз на хора.Какъв е символа?
Най-жалкото е , че когато разбереш колко си се объркал животът ти ще си е отишъл в заблуди.
Та все пак с какво можеш да се включиш в отбора на пчеларите?