Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 344

Тема: DE MINIMIS 2020

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Хееей, колкото и да се дуеш до тук не видяхме нито колко си вещ с пчелите, нито колко в граматиката, нито със словореда, нито с културата на общуване, нито за работата ти в екип, нито, нито.... Явно колко си в час, след като не схвана какво съм искал да кажа с „повЕрвай”. Другото което искам да ти кажа за да не останеш изненадан. Тук 2/3 от хората са се опитвали да ми излезнат на глава. Е, отказвали са се и повечето не са във форума и не защото съм ги банирал, а защото са ставали за смях. Теб като те гледам си някъде около тази фаза, но все още те изследват. ПовЕрвай ми, ще те набият в кучи гъз колегите(извинявам се за израза).
    Тук е мястото да отправя и първото предупреждение, но ще го оставя за по нататък, че ми стана интересно да видя как ще си подвиеш опашката върху бития задник.
    Няма да се учудя, ако и сам поискаш да ти залича ника.
    ох, като свършат доводите ви, и започвате със закани и заплахи ли, и това ли съм го пропуснал да прочета

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
    ох, като свършат доводите ви, и започвате със закани и заплахи ли, и това ли съм го пропуснал да прочета
    Никой не те заплашва и както виждаш съм написал, че няма да го направя за да се видиш сам колко ти е хала сред нас. Ти само пиши, пиши, то в изказа ти, словореда, мисленето се вижда колко е материала в междуушното простраство. Един съвет: - мисля, че е време да спреш да се излагаш, но може и да продължаваш. Цирка винаги е бил забавен във вечерните часове, време за раздумки и разпускане.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    ох, като свършат доводите ви, и започвате със закани и заплахи ли...
    Извинявай, бих искал да знам какво ти е мнението за гмо-насажденията, за безконтролните пръскания, за ниската цена на меда, за безбройните пчеларски организации, за реално подвизаващите се "схемаджии" в пчеларските програми. Би ли споделил твоите доводи - защо толкова безусловно ти харесва сегашната ситуация в пчеларството, че нямаш критики към никой друг, освен към хората тук, които по никакъв начин не са ти виновни с каквото и да било?

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Извинявай, бих искал да знам какво ти е мнението за гмо-насажденията, за безконтролните пръскания, за ниската цена на меда, за безбройните пчеларски организации, за реално подвизаващите се "схемаджии" в пчеларските програми. Би ли споделил твоите доводи - защо толкова безусловно ти харесва сегашната ситуация в пчеларството, че нямаш критики към никой друг, освен към хората тук, които по никакъв начин не са ти виновни с каквото и да било?
    Извинявай, къде точно съм написал че ми харесва ситуацията с пчеларството??? Взех мнение по темата за Де Минимис и изразих възмущение за колега с плиткоумно хленчещи въпросчета ... знам логичното, очакваното и възпитаното е да ревна покрай него, но не съм от тая порода и просто ми е писнало от хронично хленчещи хора и за това реших с моето виждане по директно да се включа без да обиждам, макар за някои които им е неизгодно мнението ми, и да им се е сторило нападателно
    Виж благосклонен съм към теб, че се включваш неподготвен и не ти го казвам че отиваш в гъбите, с въпросите които ме питаш и са извън темата, явяващи се несъстоятелни за нея

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Извинявай, къде точно съм написал че ми харесва ситуацията с пчеларството??? Взех мнение по темата за Де Минимис и изразих възмущение за колега с плиткоумно хленчещи въпросчета ... знам логичното, очакваното и възпитаното е да ревна покрай него, но не съм от тая порода и просто ми е писнало от хронично хленчещи хора и за това реших с моето виждане по директно да се включа без да обиждам, макар за някои които им е неизгодно мнението ми, и да им се е сторило нападателно
    Виж благосклонен съм към теб, че се включваш неподготвен и не ти го казвам че отиваш в гъбите, с въпросите които ме питаш и са извън темата, явяващи се несъстоятелни за нея
    Благодарен съм за благосклонността и липсата на обидни квалификации. Кое ти попречи да пишеш по този начин и в предишните си постове? Тогава, макар и с различно мнение, всеки би уважил доводите на другия...А сега какво? Вкарахме се в някакъв филм от който всички имаме само вреда. Бих се радвал, ако в крайна сметка се окаже, че си бил временно изнервен, но иначе добър човек и оправиш нещата с едно извинение към всички които волно или неволно си обидил. Животът ни е достатъчно изнервен, защо трябва взаимно да си го вгорчаваме още повече?!...

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Благодарен съм за благосклонността и липсата на обидни квалификации. Кое ти попречи да пишеш по този начин и в предишните си постове? Тогава, макар и с различно мнение, всеки би уважил доводите на другия...А сега какво? Вкарахме се в някакъв филм от който всички имаме само вреда. Бих се радвал, ако в крайна сметка се окаже, че си бил временно изнервен, но иначе добър човек и оправиш нещата с едно извинение към всички които волно или неволно си обидил. Животът ни е достатъчно изнервен, защо трябва взаимно да си го вгорчаваме още повече?!...
    За да продължава да е благосклонен към теб, трябва да знаеш, че има само едно правилно мнение по въпроса и това е мнението на Файтона? Също, че когато Файтона критикува, той си изразява свободно мнението, а когато другите го правят, това вече е скимтене, хленчене, вайкане и лелейчене? Сега разбра ли защо го нарекох еснаф?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    А, той файтона притежавал плиткоумен интелект. Все за гъби в гората ходи. Ей, файтонджи Петко, ти да не си горски, че с тия гъби нещо ме съмняваш, че си почнал да замяташ.

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Извинявам се, ако съм обидил някой, но си държа на словосъчетаниета и епитетите които съм използвал, без да съм обиждал. Някой ако се е оприличил на говедо или псе, както ме обвиниха дежурофорумците, си е лично негов проблем! Никой не съм наричал с такива имена!!! Повтарящо се скимтене по силно изразено с много въпросчета, привлече вниманието ми, и съответно щеше да е двулично да се включа на мрънкащите въпроси на колегата и да кажа, че ми идват прекалено дълбокоумни, вместо плиткоумни. Знам ще ме питаш, а не можеше ли с благи и хвалебствени думи ... не, не може, директен съм, "равно кум у очи". От много благини, келеметата които подрастват, затова не могат да си вържат обувките ...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Извинявам се, ако съм обидил някой, но си държа на словосъчетаниета и епитетите които съм използвал, без да съм обиждал. Някой ако се е оприличил на говедо или псе, както ме обвиниха дежурофорумците, си е лично негов проблем! Никой не съм наричал с такива имена!!! Повтарящо се скимтене по силно изразено с много въпросчета, привлече вниманието ми, и съответно щеше да е двулично да се включа на мрънкащите въпроси на колегата и да кажа, че ми идват прекалено дълбокоумни, вместо плиткоумни. Знам ще ме питаш, а не можеше ли с благи и хвалебствени думи ... не, не може, директен съм, "равно кум у очи". От много благини, келеметата които подрастват, затова не могат да си вържат обувките ...
    А ти имаш ли деца, та за "келеметата" говориш така. Да позная ли - нямаш. Като цитираш лафове и/или народни мъдрости, поне се доближи до оригинала. За конструктивното ти мислене .... нямам какво да кажа, тъй като то просто липсва. А за запетайките няма да споменавам, че ги слагаш де трябва и най-вече, де не трябва. Туй ли ти е образоваността ? Язък, малко са те били по главата кога си бил малак и сега ще трябва да понасяш още. 'Кво да пра'иш, туй което човек сам си направи и Господ не може да му даде.
    А какво беше това сравнение с четиридесет годишната ялова българка и циганката с много деца? Онемях, вЕрвай ми, но мога да пиша. Да се смееш ли, да плачеш ли. Много мъка има по тоя свят, много!

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Ясно ти е много добре, че извинението ти не е никакво извинение, щом не се отказваш от нито една обидна дума, изречена от теб. А твърдението ти, че никой не си обидил е направо смешно, след като с изключение на няколко поста (включително и тези към мен), в писанията ти не може да се открие нещо друго освен именно обиди и пренебрежително-заядливо говорене (специално съм проверил, за да не съм голословен).
    А това, което си писал "равно кум у очи", нима наистина смяташ, че именно такова поведение , като твоето го изпълва със съдържание!?...Съжалявам, явно ценностните ни системи са диаметрално противоположни и макар с мен да беше по-сдържан, няма как да одобря начина
    по който се държиш с другите до момента. Още по-малко пък към хора, които отдавна са се доказали като страхотни пчелари, но за разлика от теб, най-добронамерено споделящи знанията си и държащи се, като истински приятели!...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •