Продавача на дребно има едно огромно предимство.Може с чиста съвест да каже: "Моя мед не е промишлено преработван!"За да влезе в бурканчето в супермаркета меда от най-съвестния пчелар продаващ на едро, се купажира , подгрява.Все технологично необходими операции, които правят от качествения мед на пчеларя нещо с доста по-ниско качество.Е, това разумните купувачи го знаят и търсят да закупят на дребно от познат пчелар.За всички си има клиенти и съответно цени.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
До тогава е продаден, а вече прекупвачите, какво правят с него си е тяхна работа.
На нас също ни се налага понякога да се нагряваме меда от пчеларя, преди да го купим, но не се нагрява над 39 градуса, а в кошерите попринцип температурата е между 36 до 40 градуса, което не променя свойствата на меда.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))