Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз си мисля, че е некачествено разпечатване от пчеларя и разчитане, че пчелите ще оправят нещата. Да, ама не. Пчела запечатан мед не сваля при почистване на пити след центрофугиране.
    Запечатаните килийки са през една ( приблизително ), на голяма площ от питата.
    Няма как да са пропуснати така от вилицата, дори и от ножа.
    Според мен е останъл доста мед след центрофугирането и/или има достатъчно паша за да запечатат наново килийките.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Според мен е останъл доста мед след центрофугирането.
    Прочети пост 1977 и се убеди че се опитваш да плагиатстваш мнение и теза, състоящи се от половин изречение.Това може да се развие в една сносна дисертация за някакаква научна степен която се опитваш да започнеш с поста си под №1980.Щом това ти е целта,започни я и я докарай докрай.А всички тук ще са оценители на твоите доводи които ще дадеш.Така ще се получи една публична защита за теб.Това е най –меродавното при една защита.Пиши.
    Не намесвам никого,само чета и сравнявам. Пак ти го пиша запасняк Стоян/ така разчитам ника ти и ако греша поправи ме./ – на дъното има мед/може да е и от рапица/ и центрофугата не го е изпръскала защото е гъст или захаросан.За пчелите той е готов за запечатване,няма приток на нектар за допълване и следва запечатване.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Прочети пост 1977 и се убеди че се опитваш да плагиатстваш мнение и теза, състоящи се от половин изречение.Това може да се развие в една сносна дисертация за някакаква научна степен която се опитваш да започнеш с поста си под №1980.Щом това ти е целта,започни я и я докарай докрай.А всички тук ще са оценители на твоите доводи които ще дадеш.Така ще се получи една публична защита за теб.Това е най –меродавното при една защита.Пиши.
    Не намесвам никого,само чета и сравнявам. Пак ти го пиша запасняк Стоян/ така разчитам ника ти и ако греша поправи ме./ – на дъното има мед/може да е и от рапица/ и центрофугата не го е изпръскала защото е гъст или захаросан.За пчелите той е готов за запечатване,няма приток на нектар за допълване и следва запечатване.

Много време ти трябваше за отново безсмислено увъртян пост.
    1. Ника ми го разчитай като zapstojan!
    2. Глада Гогол, глада...Щели да изядат излишния восък, а пък меда го запечатали.
    3. Не си мисли, че колегите са глупави.
    4. Няма ли да проведеш малко уроци по правопис?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •