Опа... грешка... объркал съм църквата... Моля модератор да изтрие тази "кауза пердута"...
Опа... грешка... объркал съм църквата... Моля модератор да изтрие тази "кауза пердута"...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Знаеш ли защо не са се получили нещата с имиграцията..., защото са ти дълбоки корените...Имигрират Българи, които са с плитки корени и те не са сред призваните да продължат делото на "Избраните", каквито сме ние...естествено.
К'во ще кажеш а? Нали е така
Г-н Корчев,
С цялото ми уважение и респект към Вашия опит и намеренията за промяна, но ще си позволя да бъда малко нескромен, което е неприсъщо за моята скромна особа и с риск да навлека гнева на мнозина ще кажа, че....Може да вземате думите ми, кото съм написал към Вашата отворена тема, като чиста монета. Зад изказването ми стои селектирано-балансирана преценка на обстоятествата и възможностите....опит, придобит от насилствено вкарване на знания в дебелата ми крЪтуна, чрез огромни парични средства и потоци, а впрочем...и не само това
Бих се радвал, ако мога да бъда полезен, но не сухо, през форума, а чрез директен контакт. Може да ми пишете, след това да се чуем и да обсъдим това-онова.
@...А...между другото...същото се отнася и за "kuline"с изкаването си за искания..., плакания.... и други щуротии.
Айде останете със здраве.
За мен не е проблем да обсъждаме въпроса на лични или по телефон. Там можем да говорим и споделим по-деликатни неща, но тук (форума) можем да ги загатнем.
Знам, че си един тези, които ясно и принципно изразяват мнението си във форума, засягайки с пиперливия си "език", тънките тарикати. В крайна сметка, подскачайки като ощипана мома се издават, мислейки си, че заравяйки главата в пясъка, никой не ги вижда. И после пак да плачем -дайте ни пари. Ей 'тва е най-омразното нещо за всеки нормален човек, чувайки "Дай". Не случайно и в приказките е иронизиран попа - Защо? Ами защото всеки ходи при него с молба за нЕква необходимост. Е, Ади де - Дайте да дадем! Който е свикнал да хленчи, никога няма да е доволен.
Хайде стига анализи, че трябва и да се почива, не става само с работа.![]()
Микеланджело е оставил много изкуство за гърба си, следствие на къртовски труд и любов към това, което прави. Работел е по 18-20 часа на ден и е достигнал преклонна възраст (88 гони) по онова време (в днешни времена тази възраст може да се умножи по две)...Ти искаш почивка - сън...Е...лека и от мен.![]()
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Спор ли има тук или всеки си изразява мнението, което без значение как е изказано в зависимост на неговите потенциални възможности, ние би трябвало да зачетем? А съобразено с нашите такива да реагираме по нормално, а не да се връцкаме кат сърдит Петко и да хукваме в другото село за по лесни курви, че тук били прости.Давай да чуем какво имат да кажат колегите и след това да се оформят някакви приемливи искания и да се предоставят на властимащите. И ха, дано.
Георги Корчев се казвам
Не, не е така, съжалявам, че така си възприел думите ми. Всичко може да стане, но не и с искане на пари. Когато поискаш от управляващите пари - ток ги бие. В по-предишен пост написах, че всеки иска пари.
Усилията трябва да се насочат към пазарите, но това е дълъг процес, който няма да стане от днес за утре.
За отравянето на пчелите, не виждам как би се решил проблема, макар, че той е един от основните, на равно с липсата на читави пазари. Не са се родили тези, които ще накарат земеделците да си сложат GPS на пръскачките. Те ореваха света, че ги карат да си узаконят станциите за гориво, но там нещата са сериозни и пряко касаят приходите в бюджета.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))