Колкото и една мравка да работи, да трупа купчина, минавайки слона, отнася дългия и упорит труд от раз. Та докато на онези горе им е през дедовия за твоя труд, няма да има НИЩО. Ще ти дам и един пример: до нас разкопаха за да полагат кабели, но контейнерите за отпадъци са до канала. На единия явно се вижда току що сменено колело. Да, но на багериста му пречи контейнера и той бутайки го с кофата го премества, смачквайки същото това колело до неузнаваемост. Е, това колело струва точно данъците на един човек, цял ден чоплейки като мравка нещо малко. А слона мина и го смля, че наоколо стоящите кибици ги домързя да го поместят леко в страни. Ако имах възможността на момента бих им показал как се пази имущество и щяха да го помнят докато са живи. Вервай ми.Та каква е ползата от това дребното което правиш, ако никой не го забележи? Нямам нищо против, и аз съм ЗА, но трябва някак си да се ВКАРА разум на горе стоящите, но това няма как да се получи, когато това не им е вкарано свише, Той да им го е вкарал.
![]()