Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4191

Разгънат преглед

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
    Нима мислиш, че да направиш нещо дребно е Донкихотовски наивно или мислиш, че стоейки на трибуните, люпейки семки и псувайки играчите е достойно за подражание и уважение...и колкото повече плюем и псуваме, трябва да се чувстваме горди, че вършим всичко това...?
    Колкото и една мравка да работи, да трупа купчина, минавайки слона, отнася дългия и упорит труд от раз. Та докато на онези горе им е през дедовия за твоя труд, няма да има НИЩО. Ще ти дам и един пример: до нас разкопаха за да полагат кабели, но контейнерите за отпадъци са до канала. На единия явно се вижда току що сменено колело. Да, но на багериста му пречи контейнера и той бутайки го с кофата го премества, смачквайки същото това колело до неузнаваемост. Е, това колело струва точно данъците на един човек, цял ден чоплейки като мравка нещо малко. А слона мина и го смля, че наоколо стоящите кибици ги домързя да го поместят леко в страни. Ако имах възможността на момента бих им показал как се пази имущество и щяха да го помнят докато са живи. Вервай ми. Та каква е ползата от това дребното което правиш, ако никой не го забележи? Нямам нищо против, и аз съм ЗА, но трябва някак си да се ВКАРА разум на горе стоящите, но това няма как да се получи, когато това не им е вкарано свише, Той да им го е вкарал.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 15.07.2020 в 13:49.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •