Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
Аз пък вярвам, защото знам, че без вяра ще стане още по голямо нищо. Защото знам, че и сега нашият живот е по-добър от "тяхни". Мога надълго и нашироко да правя сравнения между "нас" и "тях" и в повечето примери нашето "нищо" би било повече от тяхното "нещо"..., но както и да е...ако някой ден съдбата ни срещне ще имаме възможност да се убеждаваме или разубеждаваме.

Не искам да се правя на голямата работа или на голям активист, но изпратих това писмо до евопейската комисия по безоасност на храните от мое име...е, не е кой знае какво, но е поече от нищо. Също така, пак от свое име, информирах "грийн пийс" за проблемите, които имаме в пчеларството. ...

Това писмо ще използвам и ще го препратя на нашите кратуни и ще искам отговори...Аз съм почти убеден че от това няма да произлезе кой знае какво, но ще бъде повече от нищо и малко или много ще се мъти водата.
Най-хубавото е , че ще намериш душевен покой от чувството за изпълнен дълг.Най-лошото е ,че тия от които зависи нещо да се промени към добро ще си го преместят в другия крачол.