Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 273

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Къде трябва да се включат водните пилета. Едно време жабешките бутчета се котираха яко на Бунарджика.
    царство: Животни> подцарство: Двустранно симетрични> инфрацарство: Вторичноустни> тип: Хордови >подтип: Гръбначни> инфратип: Челюстни > надклас: Четирикраки> клас: Земноводни

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    царство: Животни> подцарство: Двустранно симетрични> инфрацарство: Вторичноустни> тип: Хордови >подтип: Гръбначни> инфратип: Челюстни > надклас: Четирикраки> клас: Земноводни

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ...Когато дойдат извънземните и ни свалят сателитите, единствения източник за точно време ще останат точно такива хардуерни тайм-сървъри.
    Сега съм доста по-спокоен. Да не кажа, че заспивам с вяра в утрешния ден, но нещо от сорта
    а цитата го помествам в правилната тема, защото правилата смятам че трябва да се спазват от всички

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това с извънземните може да е колкото бъзик, толкова и сериозно. Вероятноста за сериозни проблеми със земната космическа техника е нищожна, но не е нулева.

Това, което се случи с коронавируса, ни показа колко крехко е нашето общество, и как цялото му благосъстояние се крепи на няколко тънки конеца, които много лесно могат да бъдат скъсани. Сами видяхте как някаква дреболия разклати устоите на цялата икономика. Тоест единия от конците се разклати, но не се скъса. Ами ако някой от конците наистина се скъса?

Например:
    1. Изригване на слънцето и унищожаване на всички сателити
    2. Спиране на тока по цялата земя с някаква нова неизвестна технология
    3. Нов, по-опасен вирус с 10 пъти по-голяма смъртност
    4. Избухване на голям вулкан или падане на голям метеорит, които ще предизвикат ядрена зима поне за 2-3 години
    5. Голямо цунами, което ще помете всички крайбрежни градове по света, в това число и атомните централи

Сигурно има поне още 100 подобни форсмажора, които са в състояние да направят огромни световни сътресения в нашия разглезен живот, като ни върнат в средновековието.

Та искам да кажа, че нашето днешно технологично благополучие е много крехко, и много лесно може да бъде разрушено. Не е необходимо да настанат катаклизми, които да избият хората. Достатъчен е катаклизъм, който да разруши устоите на обществото, и тогава озверелите от глад хора ще започнат сами да се избиват за един комат хляб. Цялото ни общество зависи от високите технологии, с които се произвежда храна за 7 милиарда човека. Ако това се обърка, и храната трябва да се изкарва със собствените ръце с лов и земеделие, тогава ще настъпят глад, безредици и анархия.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Аз сигурно съм по-прагматичен и при настъпване на такова събития трябва да имам вода, храна и оръжие. Последното по много, щото бая сган ще трябва да се избие ако някой от "конците" вземе та се скъса. И ни ще ми е до сървъри, нито до точно време. Виж, семена също може да потрябват за по натам

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сега като се замислих май тоя с бялата одежда ме взе от кръчмата...Май заради това дето ми дадоха не пих 6години даже и бира...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ...Сигурно има поне още 100 подобни форсмажора, които са в състояние да направят огромни световни сътресения в нашия разглезен живот, като ни върнат в средновековието...
    Някои от тях може нацяло да изтрият хората от лицето на планетата. Може такива катаклизми да се случват прекалено често в космоса и затова да не виждаме "навалица" от извънземни цивилизации. Ще се повторя - човечеството наистина трябва да бърза, ама много да бърза, да се разсели в космоса в опит да оцелеле при планетарен катаклизъм. Случвало се е преди, ще се случи отново, това е сигурно, просто не знаем кога.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Ако ви се гледа и имате време за гледане ,то изгледайте този този филм Farscape Season 1.2.3.4. Дали всичко във филма е тотална измислица ,или развинтена фантазия! Може би,това чака всички нас !

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Ето и едно същество,което казва от коя планета идва !
    https://www.youtube.com/watch?v=coV-...B1%D0%B2%D0%B8

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много хора да не казвам всички не ми вярава,че мога да разговарям с пчелите.Тая дарба ми я да де някаква сила преди време когато живота ми от човек с възможности реших да стана пак най доле от стълбата.Видях тунела/не тоя на Витиня дето свети много/,а в него пчели,ама много пчели.Бият ме у глъвъта,но не жулят...След тунеля ми се яви един чичка в бяла одежда и ме поведи по едни полета с едни други ора с бели одежди и въвряхме,вървяхме незнам колко време,но като се събудих си знаех езика на пчелите и можех да съм вече Врач известен.Тая сила ме запозна с много знайни топ Пчелари в БГ,тая сила ми помогна да кандидатствам по програми да ме удобря,но първо ми показа истинското лице на тия програми преди да ме одобри,тая сила ми показа какви всъщност са много пчелари в БГ/алчни и мрънкащи без пчели/.Тая сила ми показа,че лесно нема и зада забогатее пчелар трябва да е братчет на Захари или на Инверт Бакърджиев...От скоро вече и на Питкан/Не оня от острова.../Мога да пиша още,но надали някой ще ми поверва,че една сила ме научи на езика на пчелите...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •