Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Аз не казвам че трябва да вярвате на написаното от мен.Той и този Митко казва че една голяма част от книгите не отговаряли на истената обаче хората им вярват.Според неговите думи единствено полза от този хаус имали правителствата.В един клип Митето казва следното:Преди години поставяхме маяците и „телефонните си кабини“ на сред полето и се разхождахме сред населението като богове.Но хората вече са информирани и се налага да ги замаскирваме а ние самите да ходим с невидими защитни костюми.
Кратки преводи .Митко говори за тектаническите плочи: При прехода на планетата от едно състояние към друго щяло да има движение на плочите.Спящите вулкани щели да се пробудят.Тези които били близко до разломи да се преместели по далеч.Някой части от континентите шели да отидат надоло.Други нагоре.Ако ршите да си правите защитни средства срещо бедствия те трябва да са на не по малко от две височини на вълната тоест 60 метра и да могат да издържат на ураган със скорост 250 км.За рибата казва че била специално измислена за храна на населението.След като сме преминели на по горно ниво щели сме да имаме право да контактуваме с други цивилизации на нашето ниво.
Някакъв грък пита за гръцката цивилизация.Митко му отговаря че след като са си свършили работата гостите от чуждите планети са се върнали на техните планети.Гръка след няколко клипа отново пита следното:Аз не бях удолетворен от отговора моля да ми обясниш отново.Митко му отговаря следното: С риск да се засегнеш ти отговарям.Гостите от другите планети след като са си свършили работата на Земята са взели със себе си тези които са се издигнали на по високо ниво и са ги отвели на планети отговарящи на тяхното развитие.Останалите които не са могли да се издигнат на по високо ниво са останали тук на Земята.Казва още чеедин ден след като исключат спътниците хората няма да имат връзка помежду си.Затова било добре да си имат радиостанции.
И още веднъж да спомена че няма доказателство че това което съм превел е истена.