Цитат Първоначално публикувано от ivo 66 Виж публикацията
Скъпи Пчелари, в този " свободен"форум се налага цензура от страна на администратора, когато мненията са изцепки и засягат интересите на "честните и почтени изкупвачи " на българския пчелен мед.От това е ясно като бял ден Кои са вълците в овча кожа създатели на форума и чии интереси обслужва.Призовавам всеки честен български пчелар да бойкотира тази подмолен и фалшив форум.
Сега, нека се разберем нещо. Не призовавай членовете на форума към такива действия. Форума го има, много преди ти да си разбрал за него, а вероятно ще го има, дори и ние да загубим интерес към него, стига този, който го притежава, да продължи да плаща интернет наема
Ти като купувач на мед, би ли публикувал изкупните си цени, та да знаем към кого да се ориентираме. Да, това е нож с две остриета, защото и останалите купувачи се равняват по обявлението, но не всички, защото цената между основните играчи, вече е договорена. Гледай какво е дереджето с горивата и надявам се не си забравил, че това е България. Не ме разбирай погрешно, аз не съм от пчеларите, величаещи Апитрейд.