Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Замислям се като гледам какво става напоследък. Аджиба ,защо директорите не се откажат от заплатите си както го направиха депутатите , а съкращават работници?То тяхното, ако го възприеме държавата трябваше да изгони 30% от гражданите и ако изгони старците дори и ще оправи процентите на жертвите.
    Б.Б. няма ли и тях да призове към съпричастност?Стига са плакали за евентуалните загуби.Гонят хората от работа , а искат пари от същите тия хора чрез държавата.Мирише нещо у тия "работодатели".В цял свят бизнесът дава, а у нас зинали да вземат и все им е малко.А, да последват примера на управниците.Нали претендират, че те са управници в предприятията.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Замислям се като гледам какво става напоследък. Аджиба ,защо директорите не се откажат от заплатите си както го направиха депутатите , а съкращават работници?То тяхното, ако го възприеме държавата трябваше да изгони 30% от гражданите и ако изгони старците дори и ще оправи процентите на жертвите.
    Б.Б. няма ли и тях да призове към съпричастност?Стига са плакали за евентуалните загуби.Гонят хората от работа , а искат пари от същите тия хора чрез държавата.Мирише нещо у тия "работодатели".В цял свят бизнесът дава, а у нас зинали да вземат и все им е малко.А, да последват примера на управниците.Нали претендират, че те са управници в предприятията.
    И аз ги говоря едни такива подобни, а те ме мислят за луд - не отричам де, но наблюдавам ежеминутно как се мъчат да приберат всичко до трошица. А Б.Б. раздава и тегли милиарди, а накрая нищооооо. След като ги е раздал и ще тегли още толкова излиза, че в един момент всички като се събудим един ден трябва да имаме по едни 3-4 хилки на масата, а то вече и заплати май няма да имаме, а дълговете бол. Аз лично в момента играя в един цирк излизайки дни преди това от друг такъв. Чудиш се да се смееш ли, да плачеш ли, да се гръмнеш ли или да се изстреляш на друга планета?! Малеееей, като виждаш какви кухи лейки те управляват иии.... И то с хъс на много знаещи.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    Следващия хит ще е "Ей,тулупи' на групата "Извънредно положение".
    За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте.Има ли място въф форума където се обсъжда кой материал е подходящ за кошери?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Има.....в свободната тема..

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Има.....в свободната тема..

Какво и е името ?Спомняш ли си?Неможах да я нацеля.Да не се крие под друго име?
    Един синозит ме мъчи .Питах насам-натам и ми казаха че Aksef 500 било мойто лекарство.Ама да съм си купел и пробиотик.Аз направих един буркан със зеле и пийвам вместо пробиотик.
    Друг ми каза да си търся казан за ракия че изпаренията били смърта на синозита.И сега казам трябва да търся.Бабите по селата търсели казани да си чистят синозита.
    Някой други лек?

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2020-06-11 21-50-50.png
Прегледи:      77
Размер:	154.8 KB
ID:	10512

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Пробвай в "направи си сам" или "кошери"
    Иначе за синузита-хрян във вид на мазило,но не помня с какво се смесваше...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •