Аз не бих злоупотребил, просто настоящия ми адрес е извън София, а работното ми място е в София.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Нищо по-различно. Камерите си щракат, не се заблуждавайте - контрола за скорост си действа. Така че, да не се изненадате. Не винете полицаите, те са там, защото това им е работата. Това че някой не иска да спазва правилата, наложени от висшестоящи, незначи, че те (полицаите) са виновни.![]()
Какъв цирк наблюдавах при последния сняг нямаш си на представа.Магистрала.Огран ичение 120 км.Снега такъв , че и 80 са ти много .Болшинството крета с 60.Нищо се не види.И у тоя "тунтавеж" гледам полицаите застанали зад завоя в насрещното и обикалят "триногата".Кой има по-малко акъл тоя дето би тръгнал в снега и виелицата с над 80 или тоя дето е тръгнал да лови тия с над 120?![]()
Зуница, не мога да изложа в публичното пространство информация, която не е редно. Повярвай ми, полицаите изпълняват разпореждания, които не са измислени на момента. Така че, не ги винете. Поради липса на информация, обикновено те понасят негативите на недоволните, но...това е положението. То за това и вицовете в болшинството са насочени към усмиването им. Да, има и "мърша", но я има във всяка една професия. Не си мислете, че им адвокатствам, просто им съчувствам и се старая да ги уважавам, както и с всеки друг, който се отнася коректно спрямо мен.
Без съмнение и в полицията попадат умни хора.Но това са изключения потвърждаващи правилото.А след няколко години, ако не избягат от полицията става "С какъв се ставиш,такъв ставаш.".Вярвай ми. Винаги съм им съчувствал.Но това не може да ме накара да не им се смея, когато си го заслужават.Умните полицаи също се смеят.Само "истинските" полицаи се разлютяват и стой та гледай.
А между другото , ако един човек не го бива в никоя професия става полицай.Ако и за това не става, пиши го охранител.![]()
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))