Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 25

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    ..Кръстиш се, ако си друговерец, биеш чело у земята и те туй е.
    .
    Туй е ясно, обсъждали сме го. Викам си :колегата може да практикува нещо друго.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Туй е ясно, обсъждали сме го. Викам си :колегата може да практикува нещо друго.
    Както винаги, незнам какво визираш, понеже съм праволинеен и бавно стоплям.
    На колегата бих му препоръчал да установи контакт с арендатора/ите в землището, в което пчеларства, за да се разберат по тия въпроси. С конфронтации няма да стане, понеже винаги сме от страната на булката. Не вярвам в неговия район земеделците да са повече от колкото в полето при мен и теб. Абе въпрос на подход!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ....Както винаги, незнам какво визираш, понеже съм праволинеен и бавно стоплям.

Еййй, нищо не визирам, аз понеже не ги затварям все питам / от години / колегите как действат.

Автор
    Регистриран
    16.03.2011
    Пчеларски район
    с.Гълъбник Община Радомир
    Както винаги, незнам какво визираш, понеже съм праволинеен и бавно стоплям.
    На колегата бих му препоръчал да установи контакт с арендатора/ите в землището, в което пчеларства, за да се разберат по тия въпроси. С конфронтации няма да стане, понеже винаги сме от страната на булката. Не вярвам в неговия район земеделците да са повече от колкото в полето при мен и теб. Абе въпрос на подход!
    Не се познаваме затова ще кажа, че не съм конфликтна личност и не търся конфронтации.
    Контакт с част от арендаторите установих, но разбиране няма.По лошото е че и от институциите отговорни за контрола нямаше реакция. Наясно съм че и земеделците искат да запазят продукцията си и считам, че когато има разбиране може за всички да е добре.Затова търся варианти, но също така смятам, че щом има закони и наредби те трябва да се спазват. Още повече не харесвам заплахите и заканите от страна на неспазващите законите. Може да Ви звучи наивно, но не харесвам тази ситуация, само да се моля.
    Полупланински район 700 м.н.в.
    8 рамкови многокорпусни кошери,хибридна система.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    "Народът прост, животът - тежък, скучен..."
    е как да живея бе другарки и другари, с толкова прости хора, които гласуват за тия, които ни управляват в момента:

https://fakti.bg/mnenia/453654-naivn...si-pazi-horata

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •