Както винаги, незнам какво визираш, понеже съм праволинеен и бавно стоплям.
На колегата бих му препоръчал да установи контакт с арендатора/ите в землището, в което пчеларства, за да се разберат по тия въпроси. С конфронтации няма да стане, понеже винаги сме от страната на булката. Не вярвам в неговия район земеделците да са повече от колкото в полето при мен и теб. Абе въпрос на подход!
Не се познаваме затова ще кажа, че не съм конфликтна личност и не търся конфронтации.
Контакт с част от арендаторите установих, но разбиране няма.По лошото е че и от институциите отговорни за контрола нямаше реакция. Наясно съм че и земеделците искат да запазят продукцията си и считам, че когато има разбиране може за всички да е добре.Затова търся варианти, но също така смятам, че щом има закони и наредби те трябва да се спазват. Още повече не харесвам заплахите и заканите от страна на неспазващите законите. Може да Ви звучи наивно, но не харесвам тази ситуация, само да се моля.
Полупланински район 700 м.н.в.
8 рамкови многокорпусни кошери,хибридна система.
"Народът прост, животът - тежък, скучен..."
е как да живея бе другарки и другари, с толкова прости хора, които гласуват за тия, които ни управляват в момента:
https://fakti.bg/mnenia/453654-naivn...si-pazi-horata
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))