Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6769

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Обаче палажението не очен харашот!!..(като сме тръгнали да спамим в чужди раздели - поне да е както трабва)...приказвам си със пчелари от нащо село...еми леко оклюмали ми се виждат, май нещо нямат много пчели `гаче ли...то ше се разбере напролет!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Обаче палажението не очен харашот!!..(като сме тръгнали да спамим в чужди раздели - поне да е както трабва)...приказвам си със пчелари от нащо село...еми леко оклюмали ми се виждат, май нещо нямат много пчели `гаче ли...то ше се разбере напролет!!
    Нищо няма да се разбере, само статистиката ще отчете : среден добив в БГ-то - 12кг. от кошер.

Потребител
    Регистриран
    22.02.2017
    Пчеларски район
    Русе
    Еееее магнатите да му мислят, 12 си е 12 не е като 120 амааа... се файда

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Вчера отново прескочих до пчелина. Времето беше слънчево, температурата малко над 20С. Масов цъфтеж на джанките. Цъфтяха и доста други - иглики, минзухари, кокичето прецъфтява. Пчелите носеха прашец, в питите има пресен нектар. Продължих с разпечатване на меда, за активизиране на семействата. Пилото се увеличава. Успешен сезон на всички!
    Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Вчера махнах пликове на всички. 50 % силни 50 % средни и 2 слаби зазимени с недобри майки. Някой сами бяха изнесли пликовете. Другата седмица започвам Hive alive.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Ходих да допрегледам кошерите и са добре, драснах им медец да си хапнат и съм горе-долу доволен от видяното. Сложих питки с мед на тези, които не можах да прегледам за да съм спокоен покрай тея застудявания и се замислям да ги намаля леко, че бройката ми е множко, а природата вече не ме покрива.
    Трънките винаги са били подбудата в началото на годината, само че тази няма да е точно така. Има цъфнали, има попарени от сланата, има на бутон и има едни, които сигурно ще отварят за Великден. Просто го няма онова бяло поле и питите с прашец в кошера. Баира продължава още малко.
    Медец

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Чета и се чудя в България ли съм или някъде в страната на чудесата,някои разширяват 4 или 5 восъчни основи март месец,други нямат една умряло пчела 7 години.Отказвам се от пчеларството.

Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Вчера махнах пликове на всички. 50 % силни 50 % средни и 2 слаби зазимени с недобри майки. Някой сами бяха изнесли пликовете. Другата седмица започвам Hive alive.
    http://scientificbeekeeping.com/the-...t-6-treatment/
    Надявам се да го прочетеш преди да си дадеш парите за Hive Alive

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    А старците като мен които не знаят други езици освен български как да го прочетат ?

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от malkia.sandanski Виж публикацията
    http://scientificbeekeeping.com/the-...t-6-treatment/
    Надявам се да го прочетеш преди да си дадеш парите за Hive Alive
    Въобще не вярвам на това. Миналата година давах и съм много доволен. Всичко това е маркетинг, някой е гушнал парички.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •