Дали и аз да не се възползвам от тази тема?
Дали и аз да не се възползвам от тази тема?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Интересно какво включват? 5 рамки за 80 лева, но може да има една шепа пчели, майката и 3 кила мед. А може да е на 4 рамки, пълни с пило от край до край, майката и пчелите да са толкова, че като ги извадиш от преносния кашон да напълнят един десетак и това за 100 лева. До края на сезона да ти дадат поне един магазин мед и да си избиеш парите. Е на това му казвам аз отводка, предназначена за продан. В къщи/пчелина можеш да си ги правиш както искаш.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Идеята ми беше между другото друга. Визирах цената. Цената на меда пада- 10-9-8-7-6....Отводките и те надолу, а рамките в тях нагоре и те така. Кой прекарваме? Ние сами си се прекарваме. Аз моя мед, отводка, кошер да го шитна там за някой лев, а другите да се оправят. Така ли трябва да се действа? Ами поне ги подарявайте, а не бъркайте на хората бизнеса. Но ние и затова сме на това положение де.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))