Защо пчелните семейства не взимат инвентирания сироп. Нито от хранилките,нито опитах в найлонови торбички.Стои си не покътнат.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Защо го давате този инверт сега, пролетта?
Ако е за подбудително подхранване, спомням си един пост на Рьости, който казваше, че инверта не върши работа защото не се стимулира майката чрез него. За стимулиране на майката да снася повече има нужда от захар, за да се имитира приток на нектар. Затова инверт - само за попълване на запасите есента.
И като споменах Рьости, къде изчезна този човек. Отдавна не съм попадала на нищо ново написано от него, макар и аз да не съм от най-редовните юзъри тука.
Трябва пчелина да ти е регистриран в Бабх. Има указания, виж в сайта на Министерството на земеделието.
За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.
Трябва ти удостоверение за регистриран животновъден обект от БАБХ. Аз излизам без проблем с моето.
Който не си е регистрирал пчелина, ако тръгне сега да го регистрира, вероятно ще успее, когато тази регистрация вече няма да му трябва.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))