Туй за пазарите не го разбрах. Ма карай. Селският живот (или алкохолът за някои) не прощават...
Реагирам малко остро, но си имам причина. Всичкото това празнословие в "трибуните" на бранша (разбирай този форум, другите форуми и милионите фейсбук групи) са пагубни за пчеларството в България! Защо? Защото създават фалшиви модели, фалшиви нагласи, фалшиви лидери и поставят фалшиви цели. За престъпната неграмотност няма да споменавам, че да не ме обвинят в дискриминация някаква.
Пак моля, заключете или изтрийте темата.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Тъй като пиша от телефона и може да допусна грешка, моля не го възприемай като алкохолно опиянение или селски манталитет.
Мога да цитирам Друмев "Кой разбрал-разбрал, кой не е да пита брата", но понеже нямам брат, ще ти кажа, че имах предвид това, че живота учи на много неща и колкото повече е живял човек и се е борил, за да постигне целите си, въпреки неудачите, е научил много неща,. Важно условие е да има капацитета.
Що касае лозунгите, цитирани от теб, относно плямпането, не мисля, че си прав. Искаш да кажеш, че като штраусите да си заровим главите и да се правим, ни лук яли, ни лук мирисали, тъй ли? За незнам кой път ще го кажа: Тия програми, затриха пчеларството! Да, цената пада на международните пазари, а в БГ-то има свръх производство -защо? Ами много просто, у нас има Ен кг.потребление на пчелен мед, а държавата, 'щото е богата, спонсорира това свръх производство и 'кво - те ти булка сасов ден. За биото да не говорим, четейки днес поста на Апито, се чудя, дали някой ще се престраши, да се лицензира в тая фирма. Едва ли, просто защото в България има две три места, които вероятно отговарят на критериите. И ква стана тя, 'щото видиш ли ние, мрънкалниците сме виновни за дереджето на БГ пчеларството. Не, виновни са ония, които раздаваха парите на ляво и на дясно по разните му програми, не без участието на тарикати. А сега, когато наистина има нужда от подпомагане сектора -ядец. И да ми казват всички ония, които до сега рупаха кинти, че аз, другия, третия, които негодувахме, сме виновни - някак си е не логично. Да, мястото на поста не е в тая тема, но надявам се няма да бъде заличен, а преместен на подходящо място. Казвам го, защото имам горчивия опит от твоя другар, който ме ошляпа за един пост, негативен към ВЕЛИКОТО БИО.
П.П. И като допълнение - да подпомагаш финансово нещо, което е печелившо, го няма никъде по света. Така мисля, въпреки, че не съм специалист в тази област.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))