Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 144

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    03.02.2019
    Пчеларски район
    с. Варвара, обл. Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Извинявам се но ми стана любопитно с какво те впечатли този пост.
    Може би защото осъзнах за себе си, че съм стигнал такъв момент в службата си, че го нямам това желание за развитие. Докато някои от колегите ми остават след работно време с часове, не си ползват дори обедната почивка, ангажирани са по някакъв начин дори и през почивните дни. Става въпрос за работа в офис.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Filyov Виж публикацията
    Може би защото осъзнах за себе си, че съм стигнал такъв момент в службата си, че го нямам това желание за развитие. Докато някои от колегите ми остават след работно време с часове, не си ползват дори обедната почивка, ангажирани са по някакъв начин дори и през почивните дни. Става въпрос за работа в офис.
    Благодаря!
    Аз също отдавна нямам желание за развитие дори и с пчелите в материален аспект, но въпреки всичко
    макар, че няма да постигна и една милионна част от автора на поста, си мисля, че едва ли този пост е по- мъдър от прозрението на Бу да, че истината е по средата.
    С две думи крайностите са зловредни.Не мисля, че отхвърлянето на мъдростта и опита на по възрастните е мъдро.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Преди 5-6г. някакъв бодигард беше обрал инкасото на една банка - един милион и половина....и след няколко дни, без да го намерят, ги върна обратно!!!....и адвокатът му - "Да върнеш доброволно милион и половина, си е 100%-ва гаранция за невменяемост".....нещо подобно е и инвестирането на сухи пари в момента в родното пчеларство.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •