Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Еееееее,Янчо,баш ти ли?
    Имах в предвид,да си мерят "репресивния" стаж в друга тема.
    Иначе,югоизточния район ми е симпатичен.А и българщината ми е мила!
    Поздрави на югоизтока!
    Благодаря Ачка, но откакто заврях носа си в пчеларските среди разбрах, че яко вони на ла..а. Хубаво ми беше докато си гледах пчеличките и си нямах на идея кой ми е комшия.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    пчеларските среди
    Янчо,аз нямам проблем с нито една пчеларска среда.А според мен,по-голяма пчеларска среда от форума няма.Другото са сбирки..Ама и на колкото сбирки съм бил,пак не съм имал проблем.Не,че съм 1,9м,90кг,руса коса(канадска ливада),сини очи,с 40 сантови бицепси,ами просто съм толерантен.Не всички сме с еднакво мислене.
    Таааа,как се развиха таз годишните късни отводки при теб?При мен всичко е на линия-от 2междурамия до пълни корпуси.Миналата събота им раздадох дажбите,въпреки,че само 2 сем. имаха нужда от храна.На тях,освен питки добавих и по 5-6кг мед на рамки.Определено,останах очарован от видяното.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Янчо,аз нямам проблем с нито една пчеларска среда.А според мен,по-голяма пчеларска среда от форума няма.Другото са сбирки..Ама и на колкото сбирки съм бил,пак не съм имал проблем.Не,че съм 1,9м,90кг,руса коса(канадска ливада),сини очи,с 40 сантови бицепси,ами просто съм толерантен.Не всички сме с еднакво мислене.
    Таааа,как се развиха таз годишните късни отводки при теб?При мен всичко е на линия-от 2междурамия до пълни корпуси.Миналата събота им раздадох дажбите,въпреки,че само 2 сем. имаха нужда от храна.На тях,освен питки добавих и по 5-6кг мед на рамки.Определено,останах очарован от видяното.
    До там докъдето си стигнал е вратата, гледай да не я отваряш.

п.п- пиах, писах, но нещо се прицака, не го качи. Като се видим ще говорим.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Днес запуших два кошера, но третия не успях, защото ме изядоха. Оглеждайки ги викам си опа -още един. Заставам отзад, махам капака и вдигам парцала от хранилката да видя и чуя нещо. Чукам отстрани и пак не чувам нищо. Свалям таванката и виждам няколко разхождащи се пчели. Аха , май са крадци и решавам да сваля магазина / кошера е ДБ 8 с магазин /. Още с отлепването ми скочиха, веднага го пуснах, но отнесох 5-6 жила в коленете. Сега си пия бирата , радвам се , че нямам ревматизъм и си тананикам : С хубаво време и с резерви навреме, въобще не ми дреме.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Меда в рамките запечатан ли е и него ли ще хапнат преди питката?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Меда в рамките запечатан ли е и него ли ще хапнат преди питката?
    Моите най-напред свършват питките,и тогава налитат на меда.Да,допълнителните рамки бяха със запечатан мед.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •