Това с разните ми там организации ми се струва пунта мара. Само създаване на някакви мързеливи структури и намиране на работа на некадърници. Ако ще има такива, то да си вършат работата както трябва, без постоянните задни мисли, което няма как да стане. Ще дам един пример от близкото минало. Имаше един човек който минаваше по улицата всеки ден и викаше: - ица берееем, ица берееем. Та този човек носеше и едно еталонче с което събираше Ицата по качество и съответно вадеше парите и плащаше на място. 5-7-10 стотинки. Еееее, що сладолед съм опапкал от друг такъв пък търговец на сладолед с мотор - слагайки сладоледа на око, но никога като, че не ни лъжеше, а дори и повечко слагаше. Та каква организация трябва да има? Остави хората да работят без да им се месиш кой знае колко в работата и след това като искаш мини по улицата с камиона и: - мед събиииирам, меееед събирам. И изкупуваш меда с еталончето, а не да го грабнеш както винаги на цената на полифлорен, макар, че не ми е ясно защо полифлорният да е с най - ниска цена? Ако ме пита мен някой, аз бих казал, че този мед трябва да е най - скъпият. Но както и да е. Та не се искат кой знае какви структури, а се иска СЪЗНАТЕЛНА/СЪВЕСТНА работа. Хайде стига, че стана нещо като утопия.![]()

Цитат
И моля без форма -" НИЕ", аз си плащам всичко, което дължа на държавата.