Първоначално публикувано от Трендафил Дончев И аз се усмихнах, но го приех за модератор. Ха, ха....до майор не съм стигал. Що чакаш още?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Първоначално публикувано от бат тянко Що чакаш още? За сега ям банани и се подготвям.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев За сега ям банани и се подготвям. Да не си на диета 5:2? Аз имам нужда, но още се назландисвам.
Първоначално публикувано от бат тянко Да не си на диета 5:2? Аз имам нужда, но още се назландисвам. В мисълта ми дойде един виц от репертоара на един/кой ли беше/ и за това го казах. Иначе - аз и диета. Друг път.
Колко струват 4 тона апифонда и колко семейства мога да нахраня с тях. Ще ми се върже ли себестойността ?
Първоначално публикувано от ch.atanasov Колко струват 4 тона апифонда и колко семейства мога да нахраня с тях. Ще ми се върже ли себестойността ? Зависи по колко ще ги храниш. На едно семейство и килограм му е много, но на друго и пет килограма му са малко. Та това е малко труден въпрос.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Зависи по колко ще ги храниш. На едно семейство и килограм му е много, но на друго и пет килограма му са малко. Та това е малко труден въпрос. Ако не беше труден, сам щях да си отговоря. И ти не си купувал 4 тона, но хората го правят. Как става, дано каже някой.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))
Правила на форума