Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 959

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Яяяя, кризата в сектор пчеларство до какво е довела: кат патриоти, кат социалисти-утописти, кат реформатори, кат революционери......Уджас.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Яяяя, кризата в сектор пчеларство до какво е довела: кат патриоти, кат социалисти-утописти, кат реформатори, кат революционери......Уджас.
    [LIST][*]
    Ти пак ли не си разбрал, че за някои криза няма? Тя е само в главите на самовлюбените и мрънкащи самотници. Хората, които ценят околните нямат проблеми с битието.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 04.01.2020 в 15:03.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Така е! И аз съм говорил с колеги отвсякъде. Ама при тях има ред. Сиреч имат организации и т.н. При нас вода няма, камо ли ред. Дано тоя въпросния министър, му дадат поне 30 години. Та да послужи за пример на останалите дерибеи. Дето ни лочат кръвчицата!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Така е! И аз съм говорил с колеги отвсякъде. Ама при тях има ред. Сиреч имат организации и т.н. При нас вода няма, камо ли ред. Дано тоя въпросния министър, му дадат поне 30 години. Та да послужи за пример на останалите дерибеи. Дето ни лочат кръвчицата!
    Дано, ама едва ли? Тия се изплъзват като кучка от ......нали? Иначе меда ми се струва, да не кажа, че съм сигурен си е манипулация с цената. Обясняват ми го, уж се съгласявам, че ми се вижда вярно, но нещо ме кара да не се съгласявам. Преди няколко години имаше доста мед и цените бяха къде, къде по - високи, а сега на тоя дефицит на мед - най - ниската цена.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Дано, ама едва ли? Тия се изплъзват като кучка от ......нали? Иначе меда ми се струва, да не кажа, че съм сигурен си е манипулация с цената. Обясняват ми го, уж се съгласявам, че ми се вижда вярно, но нещо ме кара да не се съгласявам. Преди няколко години имаше доста мед и цените бяха къде, къде по - високи, а сега на тоя дефицит на мед - най - ниската цена.
    Не можеш да бъдеш сигурен в нищо! Просто в такова време живеем, че все едно сме в друго измерение. Това крадене и шикалкавене ще се стовари като дамоклев меч връз всички. И върху виновните и върху невинните.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Ако има такъв голям марж м-у цената на едро у нас и в Румъния, не е ли логично да дойдат румънските прекупвачи у нас, и да ни изкупят меда на по 5-6лв., отколкото да го купуват техния на по 10, че и 12лв. на едро!!...румънците са същите съдрани цървули като нас, че и по-зле...имат 3-4 по-големи града с хубави доходи/икономика, всичкото останало е в киреча.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Ако има такъв голям марж м-у цената на едро у нас и в Румъния, не е ли логично да дойдат румънските прекупвачи у нас, и да ни изкупят меда на по 5-6лв., отколкото да го купуват техния на по 10, че и 12лв. на едро!!...румънците са същите съдрани цървули като нас, че и по-зле...имат 3-4 по-големи града с хубави доходи/икономика, всичкото останало е в киреча.
    В много голяма грешка си! Румънците са на светлинни години пред нас!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    В много голяма грешка си! Румънците са на светлинни години пред нас!
    Чуждата кокошка -патка.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Чуждата кокошка -патка.
    Последните управници вдигат пенсиите с 40%. Знаеш ли колко ги вдигат наште? Въпреки сумтенето на европейските клоуни, наште вдигат гащи! След поредното изплющаване! Между впрочем да ни е честита новата сол система. След нея българските магистрали вече ще стигат в космоса!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Последните управници вдигат пенсиите с 40%. Знаеш ли колко ги вдигат наште? .....
    Не чети само заглавията на пресата, чети и подробностите. Например: инфлация, плаващ валутен курс и т.н.

пп. Не си разваляй имиджа , нещо ти е паднал гарда.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •