Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 126

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Фумагилина е антибиотик и май не се произвежда вече и е за Нозематоза а тук май говорят за Вароатозата.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Фумагилина е антибиотик и май не се произвежда вече и е за Нозематоза а тук май говорят за Вароатозата.
    Не дръж на тея работи в статията пише флувалинат
    П. П. Нали знаеш, че агрото си е фен на химията(безвредната)
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Не дръж на тея работи в статията пише флувалинат
    П. П. Нали знаеш, че агрото си е фен на химията(безвредната)
    Ами освен, че започват с ф са за различни работи и щом ще го сменя реших да обърна внимание.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Недостатък е, че в двете семействаза сравнително дълго време се нарушава съотношението между летящи и нелетящи пчели

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Я, объркал съм името, съседната тема беше за фумагилин, та стана грешка с флувалинат.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Догодина съм решил да пробвам по-най лесния начин, подобен Венеровият, само че без снелгрова дъска и др.......местя стария кошер настрани, в новия кошер на старото място слагам пити с малко мед, и след 3-4 часа им давам един запечатан маточник, и да се оправят.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Догодина съм решил да пробвам по-най лесния начин, подобен Венеровият, само че без снелгрова дъска и др.......местя стария кошер настрани, в новия кошер на старото място слагам пити с малко мед, и след 3-4 часа им давам един запечатан маточник, и да се оправят.
    Има и още по - прост начин и за 5 минути се постига, но хайде да не дразним лъвовете.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Има и още по - прост начин и за 5 минути се постига, но хайде да не дразним лъвовете.
    Слагаш един бидон с лек захарен сироп и отвреме навреме дърпаш пчелата?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Правил съм го като си заселвах фарарите от ДБ. Трябва да има доста пчела. Аз изтърсвах по 2 пити млада пчела и пак трудно се развиха до есента. Заселвах ги само на основи и яко хранене цяло лято.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Правил съм го като си заселвах фарарите от ДБ. Трябва да има доста пчела. Аз изтърсвах по 2 пити млада пчела и пак трудно се развиха до есента. Заселвах ги само на основи и яко хранене цяло лято.
    Този метод става добре, когато има много пчели, тоест когато кошера който ще делим е много силен за да може да не се почувства липсата на пчели и в двата кошера в последствие. Така и се спазва правилото - силни кошери се правят от силни такива.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •