Цитат Първоначално публикувано от Sylvie Виж публикацията
Оффффф, картинката та картинката, вие пък да не би да си мислите, че те от фирмата сами са си го правили тоз сайт. Най-вероятно са го поръчали на професионален уеб дизайнер пък какво разбира той от пчели и оси, от фирмата може и въобще да не са го прегледали сайта. Но това не е най-важното, по-важното е текста, който много контрастира с твърденията на колегите, които цитирах
Сигурно е така както казваш за картинката с осата и аз си го помислих, а мненията на колегите контрастират, защото казват истината, а текста в сайта са си някакви небивалици. Но то сигурно и него уеб дизайнера го е съчинявал, а хората от работа не им е останало време да влязат и да видят какви ги е съчинил този непрокопсаник. Което донякъде бих го разбрал ако сайта е подарък, но ако е заплатено за услугата, меко казано ми е доста странна незаинтересоваността им. Аз чистосърдечно си признавам, че хвърлих поглед само на картата на Горталово, че ми стана интересно дали изглежда като за био и един бегъл поглед е достатъчен да забележиш, че няма начин наистина да е "био". Та затова се учудих как се взима сертификат при тези условия. Нищо чудно нехранимайкото, уеб дизайнера де, да не е разбрал нещо и той да им е дал сертификата. В края на краищата, голям пакостник ще да излезе тоя