Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    По някаква случайност имам чичо от Биволаре - на леля ми, на сестрата на баща ми, мъжът и от Биволаре .....мед от билки малко трудно да се извади от Биволаре....Плевенския край е равен предимно, всичко е изорано и засяно с традиционни култури - не вярвяйте на всичко, което се пише, че и липов мед вадили - вижте на оня сайт за горските масиви , има ли липови гори - не съм гледал, ама много ми е интересно - ще проверя!!
    Абсолютно вярно! Има и съвсем малко липови гори, но не в този район на областта. Но те са осакатени от ромеите. В плевенска област няма точка от която в радиус от 2-3км. да няма истинско интензивно земеделие, изключая урбанизираните територии. Обаче био сертифицирани пчелини има! Само с подвижно на конкретни места би могъл да се извади някакъв билков мед, но само за цвят. Въобще шарлатанството в пчеларството(търговската му част) е застъпено добре и се развива. Мое мнение!
    Предпочитам да пия от извора.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    По някаква случайност имам чичо от Биволаре - на леля ми, на сестрата на баща ми, мъжът и от Биволаре .....мед от билки малко трудно да се извади от Биволаре....Плевенския край е равен предимно, всичко е изорано и засяно с традиционни култури - не вярвяйте на всичко, което се пише, че и липов мед вадили - вижте на оня сайт за горските масиви , има ли липови гори - не съм гледал, ама много ми е интересно - ще проверя!!
    Цитат Първоначално публикувано от kroum Виж публикацията
    Абсолютно вярно! Има и съвсем малко липови гори, но не в този район на областта. Но те са осакатени от ромеите. В плевенска област няма точка от която в радиус от 2-3км. да няма истинско интензивно земеделие, изключая урбанизираните територии. Обаче био сертифицирани пчелини има! Само с подвижно на конкретни места би могъл да се извади някакъв билков мед, но само за цвят. Въобще шарлатанството в пчеларството(търговската му част) е застъпено добре и се развива. Мое мнение!
    На пчеларите им е най - развинтена фантазията.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.03.2017
    Плевенския край е равен предимно, всичко е изорано и засяно с традиционни култури - не вярвяйте на всичко, което се пише, че и липов мед вадили - вижте на оня сайт за горските масиви , има ли липови гори - не съм гледал, ама много ми е интересно - ще проверя!!
    Цитат Първоначално публикувано от kroum Виж публикацията
    В плевенска област няма точка от която в радиус от 2-3км. да няма истинско интензивно земеделие, изключая урбанизираните територии. Обаче био сертифицирани пчелини има! Само с подвижно на конкретни места би могъл да се извади някакъв билков мед, но само за цвят. Въобще шарлатанството в пчеларството(търговската му част) е застъпено добре и се развива. Мое мнение!
    А какво ще кажете за тази фирма - Райски мед
    Точно те са тез, които продават бурканче от 450гр за 13лв. Като им четеш сайта меда им наистина е едва ли не от рая. А селото на 15км от Плевен. Може пък това Горталово да е наистина в еко регион.
    И си нарекли сайта ParadiseHoney?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Sylvie Виж публикацията
    А какво ще кажете за тази фирма
    Още като отвориш и вместо пчела виждаш оса, какво да кажеш?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Още като отвориш и вместо пчела виждаш оса, какво да кажеш?
    През ноември минах покрай пчелина им, мислех да спра да поговорим, но времето ме притискаше и ...
    Инак картинката в сайта им си е баш оса!

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Направо ни намазаха ските кат за Китзбюел, Австрия!!!!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •