Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 959

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Много знаеш каква промишленост е имало преди 12 хил.години.А може и вулкани да е имало може ядрена война да е имало и от там да са мутантите джуджета , великани и т.н..Може и да не е земна причина а да е от някой цикъл на слънцето.
    Е, аз не знам, но има хора които знаят и ако имаше ,щеше да ми кажат. Като гледам, готов си за автор на някой роман, а- ла хари потър.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Е, аз не знам, но има хора които знаят и ако имаше ,щеше да ми кажат. Като гледам, готов си за автор на някой роман, а- ла хари потър.
    Това демократите сте много интересни хора.
    Та на Земята има, имало и ще има ледникови епохи предезвикват се от различни причини, затоплянията също.
    Защо мислиш, че изравят артефактите под земята а и не само стара София де я копат на центъра на София е на няколко метра под земята а за въглищата да не говорим.А относно великаните и дългоживущите хора ги има описани в Библията ама явно не я приемаш за достоверна.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ...Защо мислиш, че изравят артефактите под земята а и не само стара София де я копат на центъра на София е на няколко метра под земята...
    Това го научих от първа ръка. Като си купих имота за пчелина 2014 г, задния двор беше покрит с трева и бурени като отдавна занемарена ливада. Оказа се, че под тревата на около една трета от площта има отлята бетонна настилка. По спомени на съсед преди десетина години бетона е бил метен и чистен от предния собственик. За едно десетина години без поддръжка отгоре се беше образувал 8 - 10 см хумусен пласт и тревен чим и по нищо не личеше, че отдолу е бетон. Да речем по сантиметър на година се е трупал. Смятай сега за хилядолетие какво щеше да му се случи - листа, клони, трева, прах, фъшкии и прочее. А пък ако е в града, където, без да домъкнеш камара строителни материали, нищо не можеш да построиш, работата става дебела. Не случайно съществува понятието селищна могила.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Това го научих от първа ръка. Като си купих имота за пчелина 2014 г, задния двор беше покрит с трева и бурени като отдавна занемарена ливада. Оказа се, че под тревата на около една трета от площта има отлята бетонна настилка. По спомени на съсед преди десетина години бетона е бил метен и чистен от предния собственик. За едно десетина години без поддръжка отгоре се беше образувал 8 - 10 см хумусен пласт и тревен чим и по нищо не личеше, че отдолу е бетон. Да речем по сантиметър на година се е трупал. Смятай сега за хилядолетие какво щеше да му се случи - листа, клони, трева, прах, фъшкии и прочее. А пък ако е в града, където, без да домъкнеш камара строителни материали, нищо не можеш да построиш, работата става дебела. Не случайно съществува понятието селищна могила.
    Селищните могили са на по- високо от околния терен.Това къде е било при теб правилно го нарече хумус.Педосферата се образува от много вещества но и от натрошени скали.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •