Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 150

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Колко пари(винаги се стига до там) си готов да дадеш за майка? И за 20 лв каккви очаквания имаш към майката
    Барков, мисля, че ти споделих моето мнение за майките, въпреки това пак ще кажа моето мнение продиктувано от личен опит. Според мен е определящо това, майките или по-точно гените им да са приспособени към условията на пчеларстване.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Барков, мисля, че ти споделих моето мнение за майките, въпреки това пак ще кажа моето мнение продиктувано от личен опит. Според мен е определящо това, майките или по-точно гените им да са приспособени към условията на пчеларстване.
    В допълнение на горния си пост ще споделя един експеримент, частично реализиран. Подарих по две майки на двама колеги в различни райони. Майките са по една "червена" и една "зелена", за мен са добри, но искам със сигурност да установя това, което казах по-горе.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    В допълнение на горния си пост ще споделя един експеримент, частично реализиран. Подарих по две майки на двама колеги в различни райони. Майките са по една "червена" и една "зелена", за мен са добри, но искам със сигурност да установя това, което казах по-горе.
    Трябва вече да има отзиви поне до зазимяването, за зелената догодина би трябвало да разкрие пълния си потенциал, червената, зависи от много неща.
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Трябва вече да има отзиви поне до зазимяването, за зелената догодина би трябвало да разкрие пълния си потенциал, червената, зависи от много неща.
    Ами червените са презимили запасни майки

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Слагаш ги на електронното кантарче и избираш най-тежките, че да ти стъпят по-евтино на килограм!!

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Слагаш ги на електронното кантарче и избираш най-тежките, че да ти стъпят по-евтино на килограм!!
    Или,,Апче бабче печено кебапче,риба щука.........

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •