Аз не съм написал нещо, което не е необичайно. Караш ме да се оправдавам, но тъй като държа да съм коректен, ще кажа, че това, за което споменах е практика, която всички сме принудени да прилагаме.
Както и да е, само не можах да разбера защо намекваш друго с което се занимаваме, демек основното ни занимание, от което се храним. Ето тук си противоречиш - уж да се въздържаме, че враговете дебнат, а ти буташ "авера" си в устата на вълците. А де?
Никой не те спира. Товари си буса, изкарай си всички необходими бумаги и действай. Кеф ти Австрия, кеф ти Швейцария. Пазари бол.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Медът ни и той като всичко останало в държавата ни, просто не можем да извадим качествена стока на световния пазар, която с годините да си извоюва име и да е символ на високо качество, така е и с вината ни и др.стоки, може да са хубави/истински, но се продават в ниския клас стоки за съжаление.....само като се каже "швейцарски"/""швейцарско" на каквото и било - шоколад, ножче, сирене, и в съзнанието Ви светва лампата за високо качество първо, а и оттам и висока цена...но това е много години работа, налагане на брандове, маркетинг и реклама и др.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))