Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Пак да ви напомня : когато хората вървяха напред, ние бяхме завили в обратна посока, после се разбра грешката и тръгнахме да ги гоним.Да , ама нещо не ни чакат и си бегат.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пак да ви напомня : когато хората вървяха напред, ние бяхме завили в обратна посока, после се разбра грешката и тръгнахме да ги гоним.Да , ама нещо не ни чакат и си бегат.
    А и посоката май пак не улучваме. Ама така е. Докато Бойко като го шмулят през лицето, той да си мисли, че му се радват./подмятането на сръбския премиер за кебапчетата/ Какво ли е искал да каже?

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Що му е, на Атанасов та ще го гоните.Е вярно, че е демократ ама чак пък Бан.
    В учебниците по психология е обяснено по научному ама аз го разбирам така. Ако не е Друмев ще е Атанасов, ако не е Атанасов ще е Барков и т.н. Е Атанасов си е малко по хард сарказъм ама, общо взето е забавен
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    В учебниците по психология е обяснено по научному ама аз го разбирам така. Ако не е Друмев ще е Атанасов, ако не е Атанасов ще е Барков и т.н. Е Атанасов си е малко по хард сарказъм ама, общо взето е забавен
    Кире, общото отдавна е взето.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Когато беше Ванката само за ден са влизали: "Най-много потребители онлайн 4,414, 18.03.2016 в 08:07." и то сутринта.
    Трендафиле, нещо бъркаш с датите. Ванката с Матеев се договориха доста преди това.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Трендафиле, нещо бъркаш с датите. Ванката с Матеев се договориха доста преди това.
    Така е, взех го това отдолу, че трябваше да се връщам и да ровя по назад в архива. Горе долу исках да посоча някаква цифра, че да се види разликата. Та истината е някъде там.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Така е, взех го това отдолу, че трябваше да се връщам и да ровя по назад в архива. Горе долу исках да посоча някаква цифра, че да се види разликата. Та истината е някъде там.
    Тези цифри се получиха, когато Матеев настройваше форума. Временно беше пуснал времето за обновяване на статистиката на часове... не си спомням колко. Обясняваше го в един от постовете си. Така и не нулираха брояча. Както и да е, те не са толкова важни. Дончев, не ти е лесно! Мисля, че сбъркаха още преди ти да се хванеш на ”хорото”. Активността вече беше тръгнала... Обидното поведение отблъсква както регистрираните, така и гостите(обикновенно те са в пъти повече). Губим всички.

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Нищо не се е променило,какво от това че можеш свободно да пътуваш.Като нямаш пари и годинките натежаха,за къде.Тогава бях на 27 год.Тия които викаха Смърт на комунизма и късаха партийните си билети си останаха на власт по-места докато можеха.А преди това пак си бяха там.Бизнес,пари,интереси и к-рви.Дървото на живота.От там нататъка всичко е разклонения.В старото време преди 10 ноември поне имаше ред,спокойствие и сигурност.Сега е див феодален капитализъм.Видяха се някой хора с пари и се забравиха.Голям ламтеж за пари.Лично аз никога не са ми били самоцел,а средство за съществуване.Много примери съм видял и съм гледал тяхното падение,а и много ги чака,и много съм се опитвал да им подскажа и да ги насоча да не се забравят от кой счупен вратник са излезнали,но уви има самозабравили се.Винаги трябва да имаш написана бележка / Няма да е все така/.Когато си много добре,и когато си много зле,трябва да се сетиш да я извадиш и да я прочетеш.Няма рима,ама е истина.Народа си заслужава управията.Продават се за дребни пари на изборите,който повече даде за него гласуват.Още толкова години ще минат и ще се загубят и забравят много неща.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •