Пак да ви напомня : когато хората вървяха напред, ние бяхме завили в обратна посока, после се разбра грешката и тръгнахме да ги гоним.Да , ама нещо не ни чакат и си бегат.![]()
Пак да ви напомня : когато хората вървяха напред, ние бяхме завили в обратна посока, после се разбра грешката и тръгнахме да ги гоним.Да , ама нещо не ни чакат и си бегат.![]()
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Тези цифри се получиха, когато Матеев настройваше форума. Временно беше пуснал времето за обновяване на статистиката на часове... не си спомням колко. Обясняваше го в един от постовете си. Така и не нулираха брояча. Както и да е, те не са толкова важни. Дончев, не ти е лесно! Мисля, че сбъркаха още преди ти да се хванеш на ”хорото”. Активността вече беше тръгнала... Обидното поведение отблъсква както регистрираните, така и гостите(обикновенно те са в пъти повече). Губим всички.
Нищо не се е променило,какво от това че можеш свободно да пътуваш.Като нямаш пари и годинките натежаха,за къде.Тогава бях на 27 год.Тия които викаха Смърт на комунизма и късаха партийните си билети си останаха на власт по-места докато можеха.А преди това пак си бяха там.Бизнес,пари,интереси и к-рви.Дървото на живота.От там нататъка всичко е разклонения.В старото време преди 10 ноември поне имаше ред,спокойствие и сигурност.Сега е див феодален капитализъм.Видяха се някой хора с пари и се забравиха.Голям ламтеж за пари.Лично аз никога не са ми били самоцел,а средство за съществуване.Много примери съм видял и съм гледал тяхното падение,а и много ги чака,и много съм се опитвал да им подскажа и да ги насоча да не се забравят от кой счупен вратник са излезнали,но уви има самозабравили се.Винаги трябва да имаш написана бележка / Няма да е все така/.Когато си много добре,и когато си много зле,трябва да се сетиш да я извадиш и да я прочетеш.Няма рима,ама е истина.Народа си заслужава управията.Продават се за дребни пари на изборите,който повече даде за него гласуват.Още толкова години ще минат и ще се загубят и забравят много неща.
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))