Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1210

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    ... Или да махаме кошерите и да претърсваме хралупите в гората за мед от "диви пчели"? ...
    Най-скъпия мед в Русия е тоя от планините на Киргизстан.И там точно така отглеждат пчели в хралупи по дърветата в дивите гори.
    https://www.bgfermer.bg/Article/6744211
    Основния конфликт в пчеларството у нас е между желанието на "бизнеса" за бързи печалби с цената на всичко и природосъобразното отглеждане на пчелите съпътствано с производство на чисти продукти.Някои в алчността си не виждат , че основната полза от пчелите не е в продуктите, които получаваме от тях, а в ролята им за запазване на природното равновесие. Нататък мислете! Който може и иска ще разбере.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Най-скъпия мед в Русия е тоя от планините на Киргизстан.И там точно така отглеждат пчели в хралупи по дърветата в дивите гори.
    https://www.bgfermer.bg/Article/6744211
    Основния конфликт в пчеларството у нас е между желанието на "бизнеса" за бързи печалби с цената на всичко и природосъобразното отглеждане на пчелите съпътствано с производство на чисти продукти.Някои в алчността си не виждат , че основната полза от пчелите не е в продуктите, които получаваме от тях, а в ролята им за запазване на природното равновесие. Нататък мислете! Който може и иска ще разбере.
    Все мед.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Все мед.
    Май нещо съмнителен ставаш сега като се сетя и амнистията на Данчо бе предсрочно прекратена а и той май на Агро нещо се опъваше

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Май нещо съмнителен ставаш сега като се сетя и амнистията на Данчо бе предсрочно прекратена а и той май на Агро нещо се опъваше
    Конспиративните теории не са от вчера и лесно хващат дикиш. От форума познавам само Тарти, Бат Тянко, Валтер Желязков и ТСК/баниран/. Модератора даже не знам къде му е страната на чудесата. Дори бих помолил да преместим целия този спам, където му е мястото.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Конспиративните теории не са от вчера и лесно хващат дикиш. От форума познавам само Тарти, Бат Тянко, Валтер Желязков и ТСК/баниран/. Модератора даже не знам къде му е страната на чудесата. Дори бих помолил да преместим целия този спам, където му е мястото.
    Шегувам се.
    А за модератора имам добро мнение, също не го познавам ама долу горе знам къде е Страната на Чудесата.
    Желая ти успех в това къде си намислил ама в България периода без пило е къс.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Е, че ти познаваш двамата "най-големи" иноватори в БГ пчеларството, което е достатъчно и ти да си редом с тях.
    А за инверта стига ги плещи или поне се ограничи, че и без това пазара ограничен, а тук взаимстват инфо разни медии, които така могат да завъртят информацията, че утре ще излезе, че БГ меда е само инверт. Просто колегиален съвет, въпреки че не съм един от прежде споменатите твои познати.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    ...така могат да завъртят информацията, че...
    От тази гледна точка съм напълно съгласен. Даже мога да си представя заглавията.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    От тази гледна точка съм напълно съгласен. Даже мога да си представя заглавията.
    Те могат да ги завъртят и към болестите и смрътността която може и да не е баш много извъртане.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Модератора даже не знам къде му е........
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Шегувам се.
    А за модератора имам добро.....

Пак мода подкарахте. Абе еееей.... я си гледайте пчелите, че .....

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Пак мода подкарахте. Абе еееей.... я си гледайте пчелите, че .....
    За добро или зло, само ти ни остана началство.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •