Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Звънях му по телефона, но и там не вдига. И аз се чудя? Жалко, арен момък.
Първоначално публикувано от Георги 1974 Жалко, арен момък. Момък, ще умра от смях. 55 набор, аз съм тинейджър тогава.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Момък, ще умра от смях. 55 набор, аз съм тинейджър тогава. Що бе, Атанасов, някои се раждат пенсионери, други и на 90 са тийнежъри.
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Първоначално публикувано от barkov1982 Що бе, Атанасов, някои се раждат пенсионери, други и на 90 са тийнежъри. Верно бе.Сещам се за стоянка мутафова и лили иванова.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Верно бе.Сещам се за Стоянка Мутафова и Лили Иванова. Сега вече съм съгласен
Първоначално публикувано от barkov1982 Сега вече съм съгласен С кое че наш Гогол и Лили Иванова са набори
Първоначално публикувано от Георги 1974 С кое че наш Гогол и Лили Иванова са набори Чети, Чичо Гошо, чети какво е написал и как Атанасов и как съм цитирал аз
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))
Правила на форума