Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Перка изкарай над половин тон и го продай над 8 лв. да кажем 10 лв. и мисля, че е в рамките на реалното ама от 12 лв.над 0,5 т. мисля, че ще е един много успешен бизнес недостожим за болшинството пчелари.Разбира се това е само моя хипотеза и реалността може да е друга ама силно ме съмнява.
    Амин дай Боже!
    Инак Гога, и аз си се съмнявам често в доста неща, направо понякога се притеснявам, че съм станал прекалено мнителен.
    Даже сега с това пожелание/идея от твоя страна, отново нахлуват съмнения дали ще успея да продам 0,5т. даже и на 8.00. Обаче, въобще не се съмнявам, че ако го пробвам, ще изкарам по-малко пари заради тая цена от 8.00/кг.
    А си има хора за които и 1т. на 10.00лв е лек мач. Просто аз съм лабав, какво да се прави
    Ама така ще е, докато не почна сутрин да се събуждам изпълнен със злоба, все ще съм бита карта

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Амин дай Боже!
    Инак Гога, и аз си се съмнявам често в доста неща, направо понякога се притеснявам, че съм станал прекалено мнителен.
    Даже сега с това пожелание/идея от твоя страна, отново нахлуват съмнения дали ще успея да продам 0,5т. даже и на 8.00. Обаче, въобще не се съмнявам, че ако го пробвам, ще изкарам по-малко пари заради тая цена от 8.00/кг.
    А си има хора за които и 1т. на 10.00лв е лек мач. Просто аз съм лабав, какво да се прави
    Ама така ще е, докато не почна сутрин да се събуждам изпълнен със злоба, все ще съм бита карта
    Не е невъзможно, въпросът е от колко време си на пазара, не може(или поне. Е трудно) от утре изкарваш 5-600кила и хайде хоп. Миналата година съм продал толкова, но мисля че съм към тавана. Ти правилно отбеляза, че на някои летвата е доста по висока, то и аз още загрявам де
    П. П. Не съм ти забрави вчерашния въпрос, но не остава време, на некоя сБирка ще коментираме, на живо и мисълта и речта ми текат бързо на компа изтичат
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •