Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от demonj Виж публикацията
    И в моя регион изкупна цена на едро 3.60 лв. За килограм,при тази цена си покривам разходите и като си сметна трудът съм на загуба, догодина ще намаля бройката на кошерите та поне да ми е по малко блъскотията!
    Апитрейд купуват на 3,80 лв, а те са долу горе в твоя район. И в мой район е такава цената за букета на местния изкупвач.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Апитрейд купуват на 3,80 лв, а те са долу горе в твоя район. И в мой район е такава цената за букета на местния изкупвач.
    Като ида да им го закарам до Пловдив тоя мед и тези 20стотинки по висока цена изчезват в разход за гориво,обмислях да им го закарам медът но ще бъде просто безпредметно

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Като ида да им го закарам до Пловдив тоя мед и тези 20стотинки по висока цена изчезват в разход за гориво,обмислях да им го закарам медът но ще бъде просто безпредметно
    Ако закараш един тон от Стара Загора до Пловдив си мисля, че има сметка. За 100-150 кила си точно. 2-3-5 тона си е на печалба дори и с камион.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Като им го закараш до Пловдив ти дават 4 лева така че пак си напред с 20 стинки.

Потребител
    Регистриран
    09.12.2011
    Както винаги по това време започваме лакърдиите за цената на меда и винаги се сещам за един старт пчелар които навремето ми даваше акъл.Той винаги като заговорихме за цената казваше: К'во и е на цената и един лев да стане пак съм на кяр.
    Другият лаф му беше: За кьорави овце , кьорави търговци.
    Та те така ...
    Умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - от грешките на другите

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от nih Виж публикацията
    Както винаги по това време започваме лакърдиите за цената на меда и винаги се сещам за един старт пчелар които навремето ми даваше акъл.Той винаги като заговорихме за цената казваше: К'во и е на цената и един лев да стане пак съм на кяр.
    Другият лаф му беше: За кьорави овце , кьорави търговци.
    Та те така ...
    При 1 лв. цена, кяра му ще е блъскотията, болките в кръста плюс разходите за гориво и амортизация на автомобила

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Току що се агресирах,разговарях с търговец на дребно на пчелен мед и хранителни продукти, който продава мед на 5.80лв. за килограм,каза ми че купува медът от мой колега на цена 4лв. готов опакован в буркани с етикети и лабораторен анализ.Този мой (колега) ако го хвана такъв пердах ще му тегля задето не си цени трудът!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Току що се агресирах,разговарях с търговец на дребно на пчелен мед и хранителни продукти, който продава мед на 5.80лв. за килограм,каза ми че купува медът от мой колега на цена 4лв. готов опакован в буркани с етикети и лабораторен анализ.Този мой (колега) ако го хвана такъв пердах ще му тегля задето не си цени трудът!
    Доста хора ще се наложи да пребиеш....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •