Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията

Знам, че преди 100 години Матеев беше започнал да прави изчисления...ама май, доникъде не се стигна...
    Ааааа,стигна,стигна до заключение,че хоби пчеларите,всъщност не печелят нищо,а губят!

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ааааа,стигна,стигна до заключение,че хоби пчеларите,всъщност не печелят нищо,а губят!
    И освен това неумееики да си правят сметката съсипват сектора и пречат на умеещите. Цитирам по памет
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    И освен това неумееики да си правят сметката съсипват сектора и пречат на умеещите. Цитирам по памет
    На мека ракета космоса и' гъст!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    И в моя регион изкупна цена на едро 3.60 лв. За килограм,при тази цена си покривам разходите и като си сметна трудът съм на загуба, догодина ще намаля бройката на кошерите та поне да ми е по малко блъскотията!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от demonj Виж публикацията
    И в моя регион изкупна цена на едро 3.60 лв. За килограм,при тази цена си покривам разходите и като си сметна трудът съм на загуба, догодина ще намаля бройката на кошерите та поне да ми е по малко блъскотията!
    Апитрейд купуват на 3,80 лв, а те са долу горе в твоя район. И в мой район е такава цената за букета на местния изкупвач.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Апитрейд купуват на 3,80 лв, а те са долу горе в твоя район. И в мой район е такава цената за букета на местния изкупвач.
    Като ида да им го закарам до Пловдив тоя мед и тези 20стотинки по висока цена изчезват в разход за гориво,обмислях да им го закарам медът но ще бъде просто безпредметно

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Като ида да им го закарам до Пловдив тоя мед и тези 20стотинки по висока цена изчезват в разход за гориво,обмислях да им го закарам медът но ще бъде просто безпредметно
    Ако закараш един тон от Стара Загора до Пловдив си мисля, че има сметка. За 100-150 кила си точно. 2-3-5 тона си е на печалба дори и с камион.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Като им го закараш до Пловдив ти дават 4 лева така че пак си напред с 20 стинки.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •