В момента съм в приключение с поръчка на два кошера. Проблемът ми е дъното - решил съм да са с дълбоко дъно след продължително четене тук, само дето нещо не мога да си обясня. Хубаво то дълбоко, дълбоко ама от долу има две подложки - едната е изцяло с мрежа, а втората е дъсчена с малко мрежа в нея, та през зимата на минус 18 -20 градуса тая дъска с мрежа??? Той кошера си е буквално отворен за студа? Нещо не ми се връзва? Аз го поръчвам 35 милиметров та да им е топло, а отдолу 50 квадранти санта отвор за да им фука виелицата? Това не трябва ли да има с какво да се запуши през зимата или така трябва да си стои за да няма конденз? Ума ми го непобира!
От страх да не се разроят, докато се боря с новия им дом, днес им забодох магазин - хич да не го напълнят поне ще изградят питите... Затова ми трябва тайминг - в момента мъкнат здраво от слънчогледа, сутринта на влагата се връщаха целите опретани в жълто. Колко време ще цъфти слънчогледа и дали няма да се заплесна с магазина и да се забавя с разцепването? После магазинните пити мога ли да им ги сложа октомври зад преградната дъска на плодника за да си пренесат меда от тях за зимен запас? Заедно с магазина им напълних и храниката - НЕ ЩАТ СИРОП!!! Явно са се зарибили по олиото! Това нормално ли е? Чакам отговор за дъното че сън няма докато не си го представя това...