Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 136

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от FreeBSD Виж публикацията
    Клипа не съм го гледал,ама за бърз преглед между краката на коленете и прелистваш питите. И булото да е стегнато около врата
    Не съм докосвал тръвна никога, ама не може ли да се "прелистят" питите, ако тръвната виси над главата ми? Гащиризона ми е от онези скъпарските, през които не могат да жилят и се радвам, че го купих навремето, много ми е добре с него.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Не съм докосвал тръвна никога, ама не може ли да се "прелистят" питите, ако тръвната виси над главата ми? Гащиризона ми е от онези скъпарските, през които не могат да жилят и се радвам, че го купих навремето, много ми е добре с него.
    Няма да ти е удобно когато виси. Откачваш, сядаш, поставяш между краката, премяташ питите като книга, виждаш каквото ти трабва и закачваш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    За моженето може. Само че когато тръвната е пълна тежи,абсурд да я държиш с едната ръка а с другата да работиш.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Обръщаш една стара табуретка и слагаш тръвната и прелистваш.Може да се сковат 4 летви по 1м на нивото на пояса за по удобно...

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Обръщаш една стара табуретка и слагаш тръвната и прелистваш.Може да се сковат 4 летви по 1м на нивото на пояса за по удобно...
    Колега явно работиш с по големи тръвни,голвм квадрат ще се получи с 4х1м
    Може и със плодник 10-ка или 8-ца за по високите .

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от FreeBSD Виж публикацията
    Колега явно работиш с по големи тръвни,голвм квадрат ще се получи с 4х1м
    Може и със плодник 10-ка или 8-ца за по високите .
    Прояви малко фантазия!Летвите ги сковаваш вертикално в квадрат 25см и тамън,метъра ще ти дойде на нивото на пояса.Същото,като с корпусите ,но по леко и удобно от корпусите.А между краката,там вече има какво да стои...Удобство и независимост-може да се движиш без да те е страх че коша ще се изсули из межу краката....

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    Имам по местата в крайщата по няколко тръвни. Много по бързо се развиват от колкото семействата в разборен кошер и дори в тая суша тежат като гюлета. Последните 2 дни са ограбили поне 2 слаби и 1 силен без върнала се майка от самосмяна. Чудя се дали да не им прибера в отводки летящата пчела,късно е ама ако продълбават така ми създават излишна работа.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •