Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А за кой ми я дава цената, ще кажа, когато извадя акацията тия дни и ми вземат пробите .
    Честно да си кажа, не виждам причина да криеш изкупвача. Пък и мотивът ти да криеш... главата и умът ми не го побират. Ся кво, само на теб ще изкупят меда и само на теб ти е определена персонална цена ли, щото си първия дал проби и мед, а останалите след теб на по-ниска цена ще ги цакат. А сега де...

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Честно да си кажа, не виждам причина да криеш изкупвача. Пък и мотивът ти да криеш... главата и умът ми не го побират. Ся кво, само на теб ще изкупят меда и само на теб ти е определена персонална цена ли, щото си първия дал проби и мед, а останалите след теб на по-ниска цена ще ги цакат. А сега де...
    според мен караш в грешната посока

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Мотиви, мотиви. Мотив всеки има. Я да те питам ти колко пъти си споделял тук на каква цена реализираш? Аз лично не се сещам да си го правил. За разлика от теб обаче, аз във времето назад съм споделял. Тъй че....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •