Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 14

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    най-сигурно е с клетка както колегите казват, но ако все пак държиш да я мажеш с нещо, най-добре с мед от кошера в който я придаваш
    И това не е добра практика. Понякога и идва меда в повече и се дави. Другото което е, че пчелите се скупчват заради меда и я задушават.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И това не е добра практика. Понякога и идва меда в повече и се дави. Другото което е, че пчелите се скупчват заради меда и я задушават.
    еле па а аз ако я мажа, със сигурност ще я увредя , ама кажи ми ти Слънце ако трябва да я намажеш с нещо, какво би ползвал?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    еле па а аз ако я мажа, със сигурност ще я увредя , ама кажи ми ти Слънце ако трябва да я намажеш с нещо, какво би ползвал?
    И аз съм ползвал метода с мазането с мед, защото след като съм го виждал и чел, трябва и да опитам за да знам какво се получава. Горе споменах и наблегнах на това как не трябва да се прави. А, ако все пак трябва да се ползва този метод, трябва внимателно да се намаже само половината или по - точно коремчето. Така няма да се получат горе описаните случки, защото няма да се задуши от меда или от пчелите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •