Аз, някъде писах ли ви да се молите, да не ви навестява? Не е АГ. Остава пило, но не е със симптомите на гнилеца, а е сухо.
Аз, някъде писах ли ви да се молите, да не ви навестява? Не е АГ. Остава пило, но не е със симптомите на гнилеца, а е сухо.
Не е тъй. А и при колежката както казах и по - горе се вижда, че пчелина е поддържан. Поне външно така изглежда. Не вярвам да не са поглеждали и в кошерите. Но отново има противоречие. В моя случай винаги е имало прекалено много мед, докато тук се каза, че липсва. Пилото е сухо и въпреки, че няма пчели остава за по - дълго време. Остава мравките и осите да са работили яко, но все пак ще остане някой кошер в който да не са успели да го изнесат. Друго което също ме накланя и в другата посока, че наистина не е поглеждан пчелина е късното установяване на мора. Трябваше стетоскопа да се използва по - често. Аз, знаех за всеки един загинал кошер при проверките ми през 3-4 дни.
По темата: Ами, не - не е Американски гнилец.
Не е и нападение от оси.
За мен е обмислена ситуация в края на лятото.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))