Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Модернизаторе поне малко не ти ли е позната тая основа?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Модернизаторе поне малко не ти ли е позната тая основа?
    И да ми е позната, понякога само ви гледам какво творите, а и нали съм ти казал, че света не се върти само около теб, за да следим само твоите изяви.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И да ми е позната, понякога само ви гледам какво творите, а и нали съм ти казал, че света не се върти само около теб, за да следим само твоите изяви.

Рано ми е за това нещо още.За сега съм само Пророк на Месията/Бати Янчо/.Поне едно мерси кажи за клипчето дет се вика и кръста ми сложи.Нали видя накрая как ме нажулиха.Ама заради теб знаеш готов съм на всичко да изтърпя.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Рано ми е за това нещо още.За сега съм само Пророк на Месията/Бати Янчо/.Поне едно мерси кажи за клипчето дет се вика и кръста ми сложи.Нали видя накрая как ме нажулиха.Ама заради теб знаеш готов съм на всичко да изтърпя.
    Един ред и половина, а толкова много глупости.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цял ден мрачно и дъждовно.Добре,че тая вечер спря вятъра и успях да сложа по още 2 основи на децата.Рекорьора за сега е с 3 за 5 дена.Забравих да спомена,че в събота преместих семейството което се съмнявах,че е болно в друг кошер.Оказа се,че не е болно,а че една дъска отзад се е изметнала и дъното се е откачило от другата страна.Как се е справило зимата ми е чудно.Направо как се изкефих не е истина.Ако не му мине черна котка път на акацията ще е на 3 магазина 12 ДБ.Тая майка много я харесвам в момента е на 6 рамки пило без венец.Вярно не е от летва до летва,но е като за снимка.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цял ден мрачно и дъждовно.Добре,че тая вечер спря вятъра и успях да сложа по още 2 основи на децата.Рекорьора за сега е с 3 за 5 дена.Забравих да спомена,че в събота преместих семейството което се съмнявах,че е болно в друг кошер.Оказа се,че не е болно,а че една дъска отзад се е изметнала и дъното се е откачило от другата страна.Как се е справило зимата ми е чудно.Направо как се изкефих не е истина.Ако не му мине черна котка път на акацията ще е на 3 магазина 12 ДБ.Тая майка много я харесвам в момента е на 6 рамки пило без венец.Вярно не е от летва до летва,но е като за снимка.
    Еееееее, браво. Един пост написан както трябва.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Еееееее, браво. Един пост написан както трябва.
    Нещо ми се струва, си свалил критериите
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •