Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4190

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Забравих да споделя.Днес пръсканията почнаха в 14;38 при нас.Следващия с тора мина 14:54.Първия много зверски ме изгледа ще кажеш,че аз ще ги тровя пчелите.Комшийката има камери мой да се провери аз нямам заради белята.Момчето знаеше какво ще прави и беше гузен.Проблема е,че шефа не му е гузен.Договор за аренда не трябва да се подписва без клауза,че няма да троваят пчели.Това е мое мение и не искам да ви го втълпявам,но ако искате го си го поискайте няма и два реда в догора за аренда.
    п.п.Рости четеш ли бре виж колко е просто а не да ми бутате тая Павлина.Коя е тя бре?Моята касиерка беше със същото име в предишната ми фирма.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Забравих да споделя.Днес пръсканията почнаха в 14;38 при нас.Следващия с тора мина 14:54.Първия много зверски ме изгледа ще кажеш,че аз ще ги тровя пчелите.Комшийката има камери мой да се провери аз нямам заради белята.Момчето знаеше какво ще прави и беше гузен.Проблема е,че шефа не му е гузен.Договор за аренда не трябва да се подписва без клауза,че няма да троваят пчели.Това е мое мение и не искам да ви го втълпявам,но ако искате го си го поискайте няма и два реда в догора за аренда.
    п.п.Рости четеш ли бре виж колко е просто а не да ми бутате тая Павлина.Коя е тя бре?Моята касиерка беше със същото име в предишната ми фирма.
    Не питай Рости, питай Месията си, или той май ти бута фитилите, за въпросната жена.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не питай Рости, питай Месията си, или той май ти бута фитилите, за въпросната жена.
    То и да има нещо вярно в това което казва, то никой не би му обърнал внимание. Най - малкото трябва да застанеш сериозно, а да не говорим за доводите. А ти да си виждал Друмев сериозен?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    То и да има нещо вярно в това което казва, то никой не би му обърнал внимание. Най - малкото трябва да застанеш сериозно, а да не говорим за доводите. А ти да си виждал Друмев сериозен?
    Сутрин, когато душата му се връща в тялото, след будуването до два часа посред нощ.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Сутрин, когато душата му се връща в тялото, след будуването до два часа посред нощ.

Прав си тук.Каквото му е на известен пианица на сърцето,това му е на клавиатурата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Прав си тук.Каквото му е на известен пианица на сърцето,това му е на клавиатурата.
    Като гледам какво излиза от клавиатурата не е зле да минеш на кардиолог.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Като гледам какво излиза от клавиатурата не е зле да минеш на кардиолог.

Споко другата седмица ще цъфне глога при нас.
    А иначе супер време днес при нас.До обед нахраних децата с кофата която показах снощи.Днес и те почиваха,но ги разбирам знаете какъв ден е.Слетобед запалих огъня и реших да стопя малко рамки,че основи ще трябват май бая тая година.
    https://youtu.be/fpp3Oixa6jw

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    В близките 20 дена при нас не се очаква цъфтеж на акация.След вчерашната проверка на кошерите брата не е много доволен.Вкарват нектар и задръстват плодниците.Майките продължават да се ограничават да снасят само в 6те рамки.Слабинките по метода на Блинов подобрен лекинко от Данче Друмевски/метод бабин кюлот/ набират скорост.Разширени на 6 рамки и готови за смяна на майките с цел да станат МПС-та.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сигурен ли си,че им сложи основи Иче?Да не си им сложил полуизградени?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Хвърлих бърз поглед на ранните отводки вчера.Майките са пронесли.Само една ме изненада с нови маточници.Според мен майката се е оплодила недостатъчно и е излязла за второ оплождане.Което е било фатално за нея.Имам и други теории за случилото се,но все пак трябва да мислим по позитивно.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •