Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ти гониш рапица,а тия които нямат и инвентар какво ще правят.Не случайно,не ги напъвам и ги намалих.Знаеш пророк съм на Месията/Бати Янчо/ще ти споделя нещо.1/3 годината на отводката се задава.
    Сребролюбците не са от любимите ми люде - не ги поменувай! Инак, тия, които нямат инвентар, могат да си го набавят, никога не е късно, въпрос на организация. При лоша година, как се съхранява тоя инвентар, А? Годината се очертава доста динамична и който успее да се възползва - добре, който се "оплете" - зле.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Сребролюбците не са от любимите ми люде - не ги поменувай! Инак, тия, които нямат инвентар, могат да си го набавят, никога не е късно, въпрос на организация. При лоша година, как се съхранява тоя инвентар, А? Годината се очертава доста динамична и който успее да се възползва - добре, който се "оплете" - зле.
    Абе бива ли да си толкова завистлив бе джамбазино, ми не си продавай меда на 3 лева, а като мен на 9 лв. Ама то от лекарства и захарен сироп пак като си го продал се радвай, стига си гледал в канчето на другите.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Абе бива ли да си толкова завистлив бе джамбазино, ми не си продавай меда на 3 лева, а като мен на 9 лв. Ама то от лекарства и захарен сироп пак като си го продал се радвай, стига си гледал в канчето на другите.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Що е то епигенетика?
    Популярна и лесно разбираема дефиниция.
    По времето когато на ограмотяването на ромското население се отделяше истинско внимание Калин пита Айшето:
    -Що праите там у клубо на офето сека вечер?
    -Учиме.
    -И що учите , ма?
    -Учиме за влиянието на околната среда върху наследствените фактори?
    -Що?! Що рече , ма? Я кажи така ,че да те разберем!
    -Са ,че ти обясним! Я мургавка ли съм?
    -Да!
    -Ти като мене ли си?
    -Да! Що?
    -А чавето бело ли е?!
    -Епа бело.
    -Е, те това е влияние на околната среда!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Що е то епигенетика?

-Е, те това е влияние на околната среда!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Така си говорим по нашия край кодирано и се сещаме.Аз поне пиша,а брата да си го чул при толкова клипове да мъцне нещо.Е бати и темерута.А за жените има време.Сега го развива ме,после магазин и ако стане работата ще пълним теникии...
    Кат' каза брата- днес цял ден мисля, що не го пуснеш тоз' човек тук? Да каже нещо? Да чуем и неговото мнение? Мо'е да е по добре с акълЯ от теб. Стига го мачка, дай му и на него малко свобода. Твоята схема вече е разбрахме - просто няма схема.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Кат' каза брата- днес цял ден мисля, що не го пуснеш тоз' човек тук? Да каже нещо? Да чуем и неговото мнение? Мо'е да е по добре с акълЯ от теб. Стига го мачка, дай му и на него малко свобода. Твоята схема вече е разбрахме - просто няма схема.
    Трябва още да си дигне КПД-то,а и му е по малко айтикюто от моетоТака,че не му е дошло времето да пише тук.
    https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...1b&oe=5D01ABBE
    Този пост е редактиран от jdrumev; 11.04.2019 в 23:13.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Трябва още да си дигне КПД-то,а и му е по малко айтикюто от моетоТака,че не му е дошло времето да пише тук.
    Оф, оф, оф. То твоето пък вече прелива от ушите ти. Добре, че ББ няма твоето КПД, че досега до Луната щеше да има магистрали, но щяха да са на вълни. Не, че и сега не са. По един тертип работите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сега съм в размисли и страсити какво нещо е пазарната икономика.Преди 1,60лв/кг сахар 0,80лв/кг лук.Сега 1,60лв/кг лук,а 0,80лв/кг сахар.Може би нещата се обърнаха заради новите 12 Апостола в пчеларството.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •