Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 494

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не знам на кого казваш проф. от Хасково, но тънкостта на пчеларския занаят минава през главата. И ще се обоснова за разлика от теб. Та, пчеларя Друмев, трябва да познава същината на пчелната физиология, на тази база, съпоставяйки особеностите на района, климатични особености, породи пчели и ред други специфични особености, да съумее да приложи такива манипулации, че да извлече максимума от семействата си, а не на сляпо, на принципа този казал, онзи рекъл.
    Това е вярно,но при едно натравяне трябва и да си готов да издържиш.Аз ползвам пелин и да знаеш съм доволен.
    п.п.Сметката до сега не ми е излизала до 6-7 дена дано тая година съм ги намалил.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това е вярно,но при едно натравяне трябва и да си готов да издържиш.Аз ползвам пелин и да знаеш съм доволен.
    п.п.Сметката до сега не ми е излизала до 6-7 дена дано тая година съм ги намалил.
    Сметката винаги е крива, тъй ми рече преди време модернизатора от страната на чудесата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Сметката винаги е крива, тъй ми рече преди време модернизатора от страната на чудесата.

Мани го тоя и той почна да се показва като другите само по избори.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •